Arama sonuçları: *

1. M

1300 Tl Bütçe İle Kablosuz Kulaklık Önerisi?

Telefonumda kullanmak için bir kablosuz kulaklık arıyorum. Aklımda samsung galaxy buds fe vardı ancak bu patlama iddalarından sonra biraz kafam karıştı doğrusu. Sizin bu bütçede önerileriniz nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. M

Arctis 1 Wireless 2000 tl ye Alınır Mı?

Soru başlıktaki gibi bu fiyata daha iyisi var mıdır?
  3. M

Corsair Void Elite RGB Wireles En İyi EQ(Ekolayzer) Ayarı Nedir?

Bu model için hem günlük kullanım hem de oyun oynarken kullanılacak en iyi ekolayzer ayarları hangileridir?
  4. M

Corsair void elite rgb wireless vs logitech g535

Void elite sıfır 2800tlden satılıyor. G535 ise 2. El ama 13 ay garantili ve bana 2600 tl ye falan mal olacak sizce hangisini almalıyım? Kulaklığı hem fps oyunları hem diğer oyunlar hem de günlük kullanım için alacağım.
  5. M

Yardım Steelseries Arcis 1 Wireless vs Corsair Void Elite RGB Wireless

Bu 2 kulaklıktan hangisi daha iyidir acaba ikisi de anlık olarak aynı fiyattan satılıyor.
  6. M

Black Friday Beklenmeli mi?

Kablosuz bir oyuncu kulaklığı satın almak istiyorum ve kulaklık şu anda zaten indirimde. Sizce black friday'ı beklesem bu fiyata daha iyi bir kulaklık bulur muyum veya bu kulaklık daha da indirime girer mi? Alacağım Kulaklık: Corsair Void Elite RGB Wireless
  7. M

Şimdi Bu Kulaklığı Alayım Mı Yoksa Kara Cumayı Mı Bekleyeyim?

Birkaç gündür kablosuz bir oyuncu kulaklığı arıyorum ve sanırım corsair void elite rgb wireless ta karar kıldım. Kendisi şu anda en ucuz itopya da satılıyor. Sizce şimdi alayım mı yoksa kara cumayı mı bekliyeyim o zaman bu fiyat bandında daha iyi bir kulaklık bulur muyum? Malum Türkiye' de...
  8. M

2. El Kulaklık Önerisi

Kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Cs, valorant dahil olmak üzere neredeyse her çeşit oyunu oynuyorum. Bütçe:2800tl
  9. M

Bu 3 Kulaklıktan Hangisi Daha İyi?

Asus ROG Strix Go 2.4 - HyperX Cloud 2 - Logitech G435 Lightspeed Oyun ve günlük kullanım için bir kulaklık arıyroum. Oyun olarak hikayeli oyunların yanında cs, valorant tarzı oyunları oynuyorum. Bu arada eğer bu bütçede daha iyi bir kulaklık öneriniz var ise önerilere açığım.
  10. M

Asus Rog Strix Go 2.4 Gecikme Yapar Mı?

asus rog strix go 2.4 İtopyada 2230 tl ye satılıyor. Sizce bu fiyata alınır mı ayrıca gecikme yaşar mıyım fps oyunlarında vs.
  11. M

Maksimum 2000tl Julaklık Önerisi

Bu tarzda birkaç konu daha açmıştım kusura bakmayın. 1800tl ye HyperX Cloud 2 sarın alacaktım ancak indirimi bitmiş. 2.000tl bütçede hangi kulaklığı önerirsiniz acaba?
  12. M

Bu Kulaklığı Alayım Mı Yoksa Başka İndirim Mi Bekleyeyim?

https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCVTQ?tag=akakceprime-21&th=1 Bu indirimi kullanayım mı yoksa 11.11 de vs. güzel bir indirim denk gelir mi? Sizce ne yapmalıyım?
  13. M

Hyper X Cloud 2 Alınır Mı?

Aslında razer balckshark v2 x almayı düşünüyordum ama ses kartı olmasa blackshark 2 den iyi performans alınmaz diyenler var. O yüzden sizlere şunu soruyorum: blackshark 2 yi ses kartım olmadan alayım mı? Alınmaz diyorsanız Cloud 2 alınır mı yoksa o bütçede daha iyi alternatifler var mı?
  14. M

1.000 Tl kulaklık önerisi

Oyun ve günlük kullanım için bilgisayarımda kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Bütçe:1000tl
Geri