Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

Hyper X Cloud 2 Ses Sorunu

Sabah teslim aldım kendisini mükemmeldi kullandım bıraktım . İşten geldim kadife padlerini taktım sesler o kadar bozuk ki anlatamam. Basslar gitmiş sanki kafamda 10 liralık trust var ses kartı mı bozuk sizce nedendir ? Birde amazondan 1699 a aldım iade alırlarmı ?daha bu sabah teslim aldım
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Hyper X Cloud 2 Ses Bozuldu

Daha bugün teslim aldım kendisini sabah kullandım çok iyiydi. Şimdi işten geldim deri padlerini kumaşla değiştirdim ses var ama basslar komple gitmiş. Ses kalitesi komple değişti sanki 10 liralık trust var kafamda sorun neyden olabilir ses kartı falan mı bozuk ? Sesler o kadar kötü ki anlatamam şuan
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Steelseries Nova 1 vs Cloud 2

https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCVTQ?tag=akakceprime-21&th=1...
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Kulaklığı iade alırlarmı

Havit 2038u aldım mikrofonunda dipses oldugu icin iade taelbi olusturdum 10 kasımda teslim aldım kulakligi günde 1 saat müzik dinledim o kadar zaten çalışıyorum pek kullanmak nasip olmadı Üstündeki kutu açılış bandrolünü bile sökmedim ne olur ne olmaz diye sizce alırlarmı fazla kullanılmadı
  5. Yvşlagaçtanealıyon

QCY T3 Geldi Kırmızı ışık ne anlama geliyor ?

Kulaklıkları kutuya koyup şarja taktım yarım saat sonra yeşil yandı kullandım işim bitince kulaklıkları geri kutuya koydum şuan ikiside kırmızı yanıyor kırmızı ne anlama geliyor ?
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Qcy T13 Alıyorum ?

Kuponla 250 TL ye geliyor. Çalışırken sıkılmamak için alıyorum pek bir beklentim yok zaten. Alanlar memnunlarmı bildirirlerse çok iyi olur sizin bu kulaklık hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Birde bu kulaklıklar nasıl şarj ediliyor ?Önce kutuyu jarj edip içine mi koyuyoruz yoksa kutuyla...
  7. Yvşlagaçtanealıyon

250 TL Bluetoth Kulaklık Önerisi

Parasına göre çok fazla bir şey beklemiyorum. Düzgün ses versin yeter.
  8. Yvşlagaçtanealıyon

Bluetooth Kulaklık Önerisi

Bütçe 250 300 Bu paralara ne önerirsiniz ? Müzik için alınacak.
Top Bottom