Arama sonuçları: *

1. DoğukanYzc

Maksimum 700 800 tl bandında kulaklık

Arkadaşlar bilgisayarımda oyun ve müzik dinlemek için kullanacağım önerebileceğiniz oyuncu kulaklığı var mı ? Müzik dinlerken bassları da hissetmek istiyorum.
  2. DoğukanYzc

500-600Tl arası kulaklık

Arkadaşlar telefon için istiyorum Telefonum iphone 8 BT kulaklık veya kablolu kulaklık arıyorum bassları kulağımda hissedeyim yeter. Tıpkı İphone kulaklığı earpods gibi
  3. DoğukanYzc

asus rog strix 2.0 kulaklık kablo arızası

Arkadaşlar tek taraftan ses gelmiyordu içini açtım fakat lehimlemek isterken 4e 6 kablo dizilişinin olduğunu gördüm.Normalde 4e4 veya 6ya6 olur bunda 4e6 nasıl düzeltebilirim ?
  4. DoğukanYzc

Fiyat performansı mikrofon önerileri

Arkadaşlar maksimum 250 tl'ye kadar çıkabilirim. Sadece mikrofon lazım kulaklığa gerek yok şu anlık. Önerilerinizi bekliyorum
  5. DoğukanYzc

Bu kulaklıklar nasıldır

Arkadaşlar bu 2 kulaklık nasıl ve msi olanın modeli nedir ? Arkadaştan aldık yarın getirecek 1647021644 Pek anlamam kulaklıklardan skullcandy olanı telefon için msi ise bilgisayar için kullanacağım ama msi olanın modelini bulamadım nerden bulabilirim model ismini veya kullanan var mı ...
  6. DoğukanYzc

200 ₺'ya kadar Fiyat/Performans kulaklık önerisi

Arkadaşlar bütçem 200 tl'ye kadar çıkabilir. Önerilerinizi bekliyorum. 1634753448 Forum'da 2.el satan arkadaş varsa özelden yazsın bakabilirim.
  7. DoğukanYzc

150TL'ye Kadar Bluetooth Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar 100 150 tl arası bluetooth kulaklık almak istiyorum önerceğiniz kulaklık var mı ?
Geri