Bütçe max 5k Valorant Cs Bannerlord gibi oyunlar oynuyorum mousemde Logitech eski kulaklığımda g633 bozulduğu için yenilemek istiyorum sizce ne almalıyım
kulaklık zaten arada usb 3.5mm değiştirirken ses bozuluyordu bir tane vuruyordum düzeliyordu, sonra masadan yere düştü ve hiç çalışmıyor 3.5mmde ses boğuk geliyor başka tepki yok , usbde hiç tepki yok. ne olmuş olabilir
Bi abi hediye g663 verdi kulaklığın sadece kablosu çalışmıyor. Ve kulaklığın mikrofonunu pcde çalıştırmadım ve ışıklarında aynı şekilde beceremedim yardımcı olur musunuz ?
Marshall Major 2 kulaklığın var bilenler bilir yanında çıkabilir bir kablo var o kabloyu ne tarafa takarsam o taraftaki hoparlörden geliyor diğerinden gelmiyor ben temassızlık olduğunu düşünüyorum bunu yapabilecek usta varmıdır ?
200TL bütçem var genelde valorant,Steam pubg,call of duty vs. Oynuyorum yakın zamanda YouTubede vs yayın açmayı düşünüyorum James Donkey 710 felan var onlar nasıl alınır mı ?
Max 150 TL bütçem var oyun oynamak ve müzik dinlemek için alıyorum Bluetooth olursa daha iyi olur telefonumda kablo girişi yok önerilerinizi bekliyorum.
Kulaklığımda bir sorun var eskiden tek taraftan arada az ses geliyordu şimdi hiç ses gelmiyor evde yapabileceğim bir çözüm varmı dışarıyada çıkamıyorum karantinadayım öneriniz varmı ?