Arama sonuçları: *

1. Lanelzy

G733 vs Void Elite vs Pro X vs Arctis 7X+ hangisini almalıyım

5k Bütçem var ve bunların arasında kaldım g733 e daha sıcak bakıyorum mousem vsde logitech
  2. Lanelzy

Gaming Kulaklık Önerisi

Bütçe max 5k Valorant Cs Bannerlord gibi oyunlar oynuyorum mousemde Logitech eski kulaklığımda g633 bozulduğu için yenilemek istiyorum sizce ne almalıyım
  3. Lanelzy

Çözüldü✓ 3-4K Kulaklık Önerisi

3-4bin TL arası oyun için kulaklık arıyorum
  4. Lanelzy

G435 VS Arctic 1 Vs Cloud Core W

1700tl bütçem var ikinci elde sıfır garantili var bunlardan hangisini almalıyım oyunn için
  5. Lanelzy

1000Tl Bütçe Kulaklık Önerisi

Oyun kulaklığı 7.1 olursa cok iyi olur 1000tl bütçem var
  6. Lanelzy

G633 kulaklık çalışmıyor

kulaklık zaten arada usb 3.5mm değiştirirken ses bozuluyordu bir tane vuruyordum düzeliyordu, sonra masadan yere düştü ve hiç çalışmıyor 3.5mmde ses boğuk geliyor başka tepki yok , usbde hiç tepki yok. ne olmuş olabilir
  7. Lanelzy

Logitech G663 Kulaklıktan Ses Gelmiyor

kulaklığı usb ile bağladığımda mikrofon ve ışıklar çalışıyor ses gelmiyor jak ile bağladığımda ses geliyor diğerleri yok çözümü nedir ?
  8. Lanelzy

Elime Logitech g633 geçti ama hakkında hiçbir şey bilmiyorum yardım.

Bi abi hediye g663 verdi kulaklığın sadece kablosu çalışmıyor. Ve kulaklığın mikrofonunu pcde çalıştırmadım ve ışıklarında aynı şekilde beceremedim yardımcı olur musunuz ?
  9. Lanelzy

Marshall Major 2 tamir

Marshall Major 2 kulaklığın var bilenler bilir yanında çıkabilir bir kablo var o kabloyu ne tarafa takarsam o taraftaki hoparlörden geliyor diğerinden gelmiyor ben temassızlık olduğunu düşünüyorum bunu yapabilecek usta varmıdır ?
  10. Lanelzy

400TL Kulaklık Önerisi

Mikrofonlu Max 400 TL Kulaklık önerisi genellikle Valorant call of duty vs. Oyunlar oynuyorum
  11. Lanelzy

200TL Gaming Kulaklık Önerisi

200TL bütçem var genelde valorant,Steam pubg,call of duty vs. Oynuyorum yakın zamanda YouTubede vs yayın açmayı düşünüyorum James Donkey 710 felan var onlar nasıl alınır mı ?
  12. Lanelzy

200TL Kulaklık Önerisi

200Tl bütçem var genellikle Valorant Steam Pubg CS:GO Oynuyorum.
  13. Lanelzy

150TL BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ

Max 150 TL bütçem var oyun oynamak ve müzik dinlemek için alıyorum Bluetooth olursa daha iyi olur telefonumda kablo girişi yok önerilerinizi bekliyorum.
  14. Lanelzy

Marshall Majör 2 Tek Taraftan Ses Gelme Sorunu

Kulaklığımda bir sorun var eskiden tek taraftan arada az ses geliyordu şimdi hiç ses gelmiyor evde yapabileceğim bir çözüm varmı dışarıyada çıkamıyorum karantinadayım öneriniz varmı ?
Geri