Arama sonuçları: *

1. C

spora gideceğim ucuz kulaklık

Arkadaşlar merhaba spora başlayacağım müzik dinlemek için güzel bi kulak içi kulaklık arıyorum çakma apple piranha gibi şeyleri kulağıma sokmak istemiyorum açıkcası güzel uygun fiyatlı bildiğiniz kulaklık varsa önerirseniz sevinirim 900 tl falan diyeyim o fiyata güzel yoksa çıkabilirim biraz
  2. C

Valorant Cs tarzı oyunlar için kulaklık önerisi

Arkadaşlar bütçem 2 bin tl civarında biraz aşılabilir bi bütçem var babam alacak zaten ama çokta yüklenmemek istiyorum babama bu konularda utangaçım biraz konumuza dönecek olursak sanal veya tam 7.1 olursa sevinirim kulaklığı müzik dinlemek için ve oyunlarda düzgün ses kasabilmek için istiyorum...
  3. C

Preo mg21 alınır mı?

Arkadaşlar preo mg21 diye uygun fiyatlı bi kulaklık buldum alınır mı? sizce aynı fiyat bandımda olan daha iyi kulaklıklar biliyosanız atabilirsiniz ayrıca bu preo mg21 7.1 surround soundu varmı bulamadım bilenler varsa söylerse sevinirim hayırlı forumlar
  4. C

Yardım bluetooth kulaklık bağlanmıyor windows 11 acil lütfen

merhaba attığım ss deki hatayı alıyorum lütfen birisi yardım etsin cihazım açık ve telefona bağladığımda çalışıyor 1689777515 bluetooth adaptörüm tpl link ub400 1689805240 4 gündür uğraşıyorum artık yapabilecek biri yokmu lütfen artık ya
  5. C

bu videodaki ayarları yaptım kulaklığım düzgün çalışmıyor

merhaba ttec soundmax 2 kulaklığım var bu videodaki ayarları yapmadan önce düzgün çalışıyordu bu videoyu yapınca sesi kısmama rağmen seste hiçbir değişiklik olmaması sesin çok boğuk olması bass modunun çalışmaması gibi sorunlarla karşı karşıya kaldım kulaklığı bilgisayar zor bağlayabildim bide...
  6. C

kulaklığın sesi çok boğuk geliyor

herkeze merhaba ttec soundmax 2 kulaklığım var dün format attım ve pc hızlandırma ayarı diye bir şey gördüm onu yaptım işte windows optimizasyonu ram optimizasyonu sıkıntı yok güzel fps imde arttı ama bluetooth kulaklığımı zar zor bağlayabildim bin bir zorluk çektim hele şükür sonunda...
  7. C

ttec soundmax 2 mikrofonu kablolu modda kullanma

merhaba ben çağrı ttec soundmax 2 kullanıyorum bluetooth modunda gecikme olduğu için mikrofonu kablolu modda kullanmak istiyorum ama kablolu modda kullanamıyorum nasıl yapacağım
  8. C

ttec soundmax 2 gecikme önleme

merhaba ben çağrı ttec soundmax 2 bluetooth kulaklığım var gecikmeler oluyor önleyebilirmiyim
Geri