Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

Mikrofon gürültü engelleyici program önerisi

Trust gxt 232 mikrofona sahibim. Mikrofonun ses kalitesi gayet yeterli ancak kulaklıktaki sesleri alıyor ve belirgin dip ses var. Çözüm amaçlı bazı programlar kullandım ancak ya sesim çok gecikmeli gidiyor yada sesin kalitesini aşırı düşürüyor. Nasıl çözebilirim?
  2. Messinin kramponu

Kulaklıktan gelen ses karşıya gidiyor.

Kulaklıktan gelen ses karşıya gidiyor. Nasıl gürültüyü engelleyebilirim?
  3. Messinin kramponu

Oyunlar mikrofon ayarlarını bozuyor

Bazı oyunlar (mesela CS:GO) açıldığında mikrofonun ayarlarını bozuyor. Bunu nasıl önleyebilirim?
  4. Messinin kramponu

Logitech h150 alınır mı?

Logitech h150 alınır mı?
  5. Messinin kramponu

Programların ses seviyesiyle oynamasını kapatma

Hocalarım merhaba. Yeni bir mikrofon aldım ve mikrofonu ayarladım. Fakat bazı oyunlar örneğin cs go, mikrofonumun sesini full’e getiriyordu. Ve bastı açtığımdan dolayı karşı tarafa ses çok kötü gidiyor ve düzeltmezsem öyle kalıyor. Uygulamaların, oyunların ses seviyesi ile oynamasını nasıl...
  6. Messinin kramponu

Snopy Sn-130 vs sn-140m

Mikrofon alacağım fakat fazla bütçem yok. Bütçeye uygun bu ikisini seçtim. Hangisi daha iyi ses performansı verir?
  7. Messinin kramponu

Snopy Sn-130 vs sn-140m

Mikrofonu değiştireceğim fakat pek bütçem yok. Bütçeme uygun bu 2 ürünü seçtim. Hangisi daha iyi ses verir?
  8. Messinin kramponu

Öneri 84 TL’ye Mikrofon önerisi

Hocalarım merhaba. Bütçem 84 lira ahım şahım bir ürün istemiyorum amacım günlük kullanım için. Hangi mikrofonu önerirsiniz?
Top Bottom