Arama sonuçları: *

1. E

1200-3000 tl arası kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Başlıktaki gibi öneri istiyorum aklımda Razer opus x var ve anker q10i ve q30 Razerın beyazı yok yeşili alınır mı
  2. E

Samsung buds2 yi 895 TL ye aldım

Evet arkadaşlar sizce değer mi telefonum S20 FE snapdragon 250 50 tl indirim geldi tıkla kazandan (not: aldım )
  3. E

Anker q30 vs anker life tune xr

Anker q30 almaya karar verdim ancak mediamarkta anker life tune xr diye bir kulaklık gördüm baktım ve yurt dışındakiler özelliklerinin q30 ile aynı olduklarını söylüyor bir açıklık getirir misiniz
  4. E

Samsung buds 2 1099 TL'ye alınır mı?

Mediamarkta 1099 tl ye düşmüş internette en uygun 999 tl sizce buradan alınır mı kulaklık nasıl
  5. E

Buds 2 alınır mı ya da başka alternatif

Çok fazla konu olmadığı için ve her dakikada fiyatlar değiştiği için yeni konu açmak istedim buds 2 1000tl ye alınır mı ya da başka öneriniz var mı
  6. E

999 TL Anker q30 fırsatı

Gelmiş geçmiş en düşük fiyat olmasada doların düşmesiyle 999tl ye kadar düşmüş (eski fiyatı en ucuz 1500tl idi) şu an q20 fiyatına satılıyor alan haber versin
  7. E

1200 tl'ye kadar kablosuz kulaklık

Oyuncu olmazsa sevinirim oyun oynanmayacak bir kaç model var hocalarıma sormak istedim şimdiden teşekkür ederim.
  8. E

1000-1200 TL kulaklık önerisi

1000-1200 TL arasında güzel bir kulalık arıyorum kulaküstü kablosuz kulaklık olacak müzik için arıyorum anker q30 var ama kararsızım
  9. E

800-1000 TL Kablosuz kulaklık önerisi

Bu fiyat segmentinde kablosuz kafa üstü yada kulak içi kulaklık arıyorum edifier W820NB gibi bir kulaklık var ama hiç yorum yok nasıldır
  10. E

Edifier W820NB kulaklık alınır mı?

Kafa üstü bir model anc var şeffaf mod var ve görüntüsüne aşık oldum kulak içi yada dışı max 1000 tl kablosuz kulaklık önerir misiniz? teşekkürler
  11. E

35-40 dolara (600-650tl) kablosuz kulak üstü kulaklık

Dışarıda da takacağım için çok büyük ve gaming olmasın lütfen kablosuz olsun ve anc özelliği iyi olsun süresi minimum 8saat falan olursa iyi olur. Şimdiden teşekür ederim
Geri