Arama sonuçları: *

1. A

Anker Q21i modeline tekrar indirim gelir mi?

Zamanında alamadım deneyince de pişman oldum şu an 2k olmuş galiba 1500e falan düşer mi? Ya da buradan satan varsa da ulaşabilir.
  2. A

2000TL Kulaküstü Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Bu fiyata kulaklık önerebilir misiniz?
  3. A

Anker Q21i NC tekrar indirime girer mi?

Bu kulaklık 11.11 indirimlerine yakın bi zamanda yaklaşık 800₺ civarına düşmüştü. O zaman alamadım fakat bu kulaklığı almak istiyorum, o kadar büyük bir indirim olmasa da 1200'e falan düşer mi sizce?
  4. A

H655BT Pro mu Q21i mi?

İki kulaklığın da fiyatı neredeyse aynı. Kulaklıktan istediğim şey, kulağı tamamen sarıyor olması ve tabii ki ses kalitesinin iyi olması. Bu seçenekler arasından hangisini tercih etmeliyim? / bu fiyatta daha iyisi var mıdır? Bir de, kasım ayında daha iyi indirimler olur mu yoksa şimdi mi almalıyım?
  5. A

GamePower Mei ve Fujin'in sürücüleri aynı olabilir mi?

Ekteki görseli GamePower'ın official sitesinden aldım. Şu an Fujin model kulaklık bende var ve kardeşim de çok beğendiği için o da almak istiyor, fakat aynı markanın Mei model kulaklığı neredeyse 100TL daha ucuz. Görsele bakıldığında aynı sürücüler var gibi duruyor fakat tabii ki emin...
  6. A

BT Kulaklığın sadece bir tarafındaki sesi nasıl artırabilirim?

Kablosuz kulaklığı bilgisayara bağladım fakat bir taraftan ses daha fazla geliyor. Windows ayarlarından denge ayarı yapılmıyor, iki taraf birlikte değişiyor. Sadece bir tarafın sesini nasıl artırabilirim?
  7. A

F/P, mikrofonsuz, kulak üstü kulaklık önerir misiniz?

Maks. 400TL bütçem var, mikrofonlu olmasına gerek yok; onun yerine ses kalitesi daha iyi olanı tercih ederim. Bozulmadan önce kullandığım kulaklığın modelini tam olarak bulamadım ama sanırım Sony MDR-ZX110.
  8. A

Ucuz Hi-Fi Kulaklık Önerebilir Misiniz?

Başlıkta da belirttiğim gibi 500TL yi aşmayacak ve mümkünse daha ucuz fiyatlara Hi-Fi kulaklık önerebilir misiniz?
  9. A

Xiaomi Earbuds'ların hangisini almalıyım?

Xiaomi Earbuds almak için arattığımda farklı farklı modeller çıkıyor; basic, basic 2, s, basic 2s.. Bunlardan hangisini almalıyım?
Geri