Arama sonuçları: *

1. R

1500TL bütçe ile kulaklık önerisi

Merhabalar. Valorant, Csgo gibi ses kasmanın önemli olduğu oyunlarda güzel performans veren ve mikrofonu iyi bir kulaklık önerisi gerekiyor. Bütçe 1500TL. En iyi ne önerebilirsiniz?
  2. R

Kablosuz Telefon Kulaklığı Önerisi

Arkadaşlar selamlar. Kablosuz bir kulaklık almak istiyorum fakat şunlara önem gösteriyorum: Yüksek bass ve ses kalitesi, Gecikme problemi olmaması ve kulağa güzel bir şekilde oturması vs. Daha önceden JBL markasının kablolu C100SI modelini Kullanıyordum. Hatta defalarca bozup aynı kulaklığı...
  3. R

Kulaklıktan sebepsiz yere çat pat ses gelmesi ses kasması vs.

Merhabalar. Bilgisayara yük binince gittikce artan cızırtı, çat pat ses, ses robotlaşması oluyor. Kulaklığım corsair void elite wireless, anakart asus p5g41t m lx. Sürücü güncellemesi, icue yazılım baştan silip kurmayı denedim. Yine de işe yaramadı. Bilgisayara ne kadar çok yük binerse sorun o...
  4. R

Ses kasması ve Robotlaşma Win10

Selamlar. Anakartım asus p5g41t-m lx, corsair void elite wireless kullanıyorum. Anakartı yeni almıştım ama sıfır değil. Bütün yazılımları yüklü mü değil mi emin değilim. Bilgisayara yük bindiği zaman Örn: Valorant açıp bir de discord da sese girdiğim zaman vs. Ses kasması ve seste aşırı...
  5. R

Corsair Void Elite Wireless Aşırı cızırtı sorunu

Selamlar. Son yayınlanan icue güncellemesinden sonra kulaklığımdan sebepsiz yere ne zaman ses alsam aşırı cızırtı ses bozuklukları gelmeye başladı. Komple aygıt yöneticisinden kaldırma windows auto update kapatma ve icue tekrar kurmayı denedim ama yine de işe yaramıyor. Yazılımsal olarak...
  6. R

Hazreti Yasuo'nun Steelseries Kulaklık modeli?

Arkadaşlar merhaba. Hazreti Yasuo'nun kullandığı steelseries kulaklığın modeli nedir acaba? ben arctis 5 e benzettim ama emin olamıyorum. Hangisi?
  7. R

Çözüldü✓ Mikrofonun Marka ve Modeli Nedir?

Arkadaşlar merhabalar. Marka ve modelini bilmediğim bir mikrofonun elimde sadece 2 ekran görüntüsü var. Olabildiği kadar kalitede. Mümkünse Marka ve Modelini öğrenmek istiyorum teşekkürler.
Geri