Arama sonuçları: *

1. Frkndmt

Yardım 1500-2000 TL BANDI OYUNCU KULAKLIĞI ÖNERİSİ

1500-2000 TL bandında kablolu ya da kablosuz fark etmez, fiyat/performans oyuncu kulaklığı önerisinde bulunabilir misiniz?
  2. Frkndmt

Yardım Mikrofondan Az Ve Uzaktan Ses Geliyor

Merhaba, apple'ın kablolu kulaklığını bilgisayarımda kullandığımda mikrofondan bayağı az ses geliyor ve uzaktan geliyor, ama telefonda deneyince bayağı iyi. Bilgisayarda diğer kulaküstü kulaklığımı taktığımda da mikrofonu gayet iyi. Bu durum neden olabilir?
  3. Frkndmt

Yardım Earpods'um jelatinsiz geldi

Merhaba, iyi geceler. D&R'dan siparişim verdiğim apple earpods'um bugün elime ulaştı. Fakat şöyle bir durum var kulaklığın kutusunda jelatin vb. hiçbir şey yok, yani direkt kulpundan yukarı doğru çektiğinizde kulaklık çıkıyor. Bu normal bir durum mu hep böyle mi geliyor acaba, yoksa bana açılmış...
  4. Frkndmt

Yardım Apple Earpods'u Masaüstü Bilgisayarımda Nasıl Kullanabilirim?

Herkese hayırlı geceler, D&R'dan Apple Earpods kablolu kulaklığı almayı planlıyorum, yalnız şöyle bir sorun var bu tarz kulaklıklar tek jak girişli. Kulaklığın ve mikrofonun ikisinin de çalışması için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Frkndmt

Yardım 350 TL Bütçe Kablolu Kulak içi Kulaklık Önerisi

350 TL civarı bütçede, bilgisayarda kullanabileceğim kulak içi kulaklık önerisi arıyorum.
Geri