Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

Yardım Corsair Void Elite Wireless nasıl şarj edeceğim?

Kulaklık geldi biraz kullandım şuan kulaklığı kapatıp pc nin usb girişine bağlayarak şarj ediyorum kulaklığı ama ne zaman şarj olur ve kulaklık açıkken veya kullanırken şarj etsem sorun olur mu? 1642610039 @Cooper
  2. Kaneki Ken

Yardım Corsair Void Elite kullananlar atttığım eq ayarını deneyip farkı söyleyebilir mi

Corsair void elite kullanan arkadaşlar +6 +4 -2 +1 +1 +2 +3 +4 +6 +7 eq ayarını deneyip orijinal mi daha iyi bu mu daha iyi diye karşılaştırabilir mi acaba çünkü kulaklık daha elime ulaşmadı o yüzden deneyemiyorum da.
  3. Kaneki Ken

Yardım Corsair Void Elite Wireless 999 TL h.o mu g.o mu?

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-surround-siyah-kablosuz-gaming-kulaklik_u9769 Linkteki siyah Corsair void elite RGB wireless kulaklığını 999 TL ye aldım indirimli olan son ürünü almışım ben alır almaz fiyat 2251 TL oldu xd Sizce h.o mu g.o mu?
  4. Kaneki Ken

Öneri 1100 tl civarı oyuncu kulaklığı önerirseniz sevinirim

Bu artık kulaklık için açacağım son konu 1100 tl yi biraz aşabilirim bu fiyat bandında oyuncu kulaklığı önerirseniz sevinirim
  5. Kaneki Ken

Yardım 1100 TL ye kadar oyun ve müzik için kulaklık tavsiyesi

1100 TL bütçem var oyun ve müzik için kullanacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. Kaneki Ken

Yardım 150 tl ye kadar aliexpress'ten kulak içi kulaklık tavsiyesi istiyorum.

150 tl ye kadar aliexpress üzerinden kulak içi kulaklık önerirseniz sevinirim müzik dinlemeyi çok seven birisiyim ve anime izlediğim için boss fight ların sesi iyi olsun isterim. 1636312308 @Evil Belief hocam başka bilen varsa onu da etiketler misin ve önerini burayada yazar mısın?
  7. Kaneki Ken

Yardım 1000 tl ye kadar gaming kulaklık tavsiyesi

1000 tl bütçem var bu bütçede ne önerirsiniz oyun ve müzik için kullanacağım genellikle fps oynuyorum ama müzik de çok önemli
  8. Kaneki Ken

Corsair Void Elite RGB Kablolu VS Razer Blackshark V2 X hangisi daha iyi?

Razer 539 corsair 570tl en ucuz olarak ama razer neden itopya fiyatını söylemedim çünkü itopyadan alamam. Hangisi daha iyi ve alınır?
  9. Kaneki Ken

100 TL'ye kadar kulak içi kulaklık

Başlıktaki gibi 100 TL'ye kadar kulak içi kulaklık tavsiyesi istiyorum çok müzik dinleyen birisi olarak ses kalitesi çok önemli.
  10. Kaneki Ken

Aliexpress Eksa E900 pro alınır mı?

Kupan kardeşliği ile 84,77 TL'lik kuponum var 256 TL + 30 tlde kargo 286 bundanda kuponu çıkar nerdeyse 200 TL ve bu fiyata drop plus ile aynı deniyor almalı mıyım?
  11. Kaneki Ken

Gaming Kulaklık Tavsiyesi (Maks. 400 TL)

400 TL ye kadar bütçem var gaming kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum.
Top Bottom