Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım Infinix XE21 Sağ kulaklık bağlan mıyor

Arkadaşlar ınfinix xe21 kulaklığım iphoneyede androidede bağlanırken sağ taraf bağlanmıyor ama çalıştığından eminim
  2. SucukEkmek

Yardım LÜTFEN YARDIM! GAMEPOWER FUJİN MİKROFON SORUNU

Arkadaşlar arkadaşımla oyun oynarken ara ara sesim gitmiyor ancak dcde ppmin etrafı sanki konuşuyomuşum gibi oluyor, kulaklığı tak çıkar yapınca düzeliyor bazen dcden çıkınca da düzeliyor sizce neyden dolayı olabilir ? 1694354641 up up up up up up up up up pu pu puppu 1694354791 arkadaşlar mic...
  3. SucukEkmek

Çözüldü✓ 7.1 Sanal Ses Desteğini Açmalı mıyım ?

Arkadaşlar kulaklığım GamePower FUJIN, Ürünün 7.1 Virtual ses sistemi mevcut (yazılımı üzerinden.) Sizce bu 7.1 her zaman aktif olmalı mı ?
  4. SucukEkmek

Çözüldü✓ Pc donduğu için mikrofondaki ses tekrarlar mı?

Arkadaşlar game power fujin kulakliğim bugün Kargo'dan geldi. Sesi sağlamlığı vs. Herşeyi on numara ancak bir sorun var, ben köyde olduğum için mecburen amcamın pcye taktım kulaklığı ondan ses aldım. Ancak onun pc de 10 15 senelik ölmüş bir laptop. Windows'un açılması 10 dk sürüyor ve açıldıktan...
  5. SucukEkmek

Kulaklık kategorisi hakkında Forumdaki bazı kullanıcılara isyanım

Geçtiğimiz günlerde 1k bütçede kulaklık önerisi istedim, 1 gün boyunca anasayfada durdu konu bir Allahın kulu da Corsair hs35 ı tavsiye etmedi. Bende birkaç incelemesine baktım foruma sordum vs. game power fulin aldım. Sonrasında fulin almak iyi bir fikir mi diye konu açtım, arkadaşlar o zaman...
  6. SucukEkmek

İnternetten Kulaklık Alışverişi Hakkında

Arkadaşlar n11 üzerinden Gamepower fujin aldım, ürün hijyen kapsamında iade alınmıyor bildiğiniz üzere. Ancak arızalı, kırık vs. gelirse iade etme şansım var mı? Kutuyu video çekerek açsam bir problem olduğunda iade edebilir miyim? 1692551801 Up up up up up up up
  7. SucukEkmek

950 TL'ye GAMEPOWER FUJİN H.o/G.o ?

N11 Kazan bilişim satıcısından 9 taksit ile aldım arkadaşlar ho mu go mu?
  8. SucukEkmek

Yardım Gamepower Fujin alınır mı?

Arkadaşlar 9 taksitle gamepower fujin alacağım. 900 TL'ye alınır mı
  9. SucukEkmek

Yardım Gamepower RAJIN kaç sene gider?

Arkadaşlar%10 indirim + 9 ay taksitle gamepower rajin almayı düşünüyorum, sizce alınır mı kaç sene gider? 1692543646 Hırpalamadan sakin kullanırım. 1692543804 Cevap verecek kimse yok mu
  10. SucukEkmek

Öneri 900 TL Uzun süre gidecek 9 taksit ile alabileceğim kulaklık önerisi

Arkadaşlar 9 taksit ile alabileceğim sağlam oyuncu kulaklığı önerisi lazım. 1692543072 Ne almalıyım
  11. SucukEkmek

Yardım Sizce taksitle hyperx cloud 2 alınır mı?

Arkadaşlar aylık 300 TL'den 9 ay taksitle bahsettiğim kulaklığı almak mantıklı mı?
  12. SucukEkmek

ÇÖZÜLDÜ

ÇÖZÜLDÜ
  13. SucukEkmek

Yardım BU KULAKLIĞI DÜZELTEBİLİR MİYİM ? JBL C100SIUBLK Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık

Merhaba Arkadaşlar, 27 Ağu Cts 2022 tarihinde HepsiBurada üzerinden satın almış olduğum JBL C100SIUBLK Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık CT IE Siyah kulaklığımın geçtiğimiz aylarda başına talihsiz bir olay geldi. Kulaklık yerdeymiş bende kablosunun yanlışlıkla üzerine bastım ve sağ taraftaki kablo...
  14. SucukEkmek

Öneri Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşım için bluetooth kulaklık arıyoruz bütçesi max 200 - 250 tl (kulak kısımları tıpalı olandan olması lazım)
  15. SucukEkmek

Yardım PC'ye iki kulaklık bağlanır mı ?

Arkadaşlar arkadaşla netflixten bir şeyler izliyceğiz. Ama hoparlörüm yok 2 tane kulaklık taksam pc'ye olur mu ?
  16. SucukEkmek

Çözüldü✓ 100 - 150 TL arası hepsiburadadan en F/P kablolu kulaklık önerisi (Annem için)

Arkadaşlar annem için uzun ömürlü kablolu kulaklık önerisi alabilir miyim ? Bütçe max 150 - 160 ama hepsiburadadan olması şart. 1661444166 (Telefonda kullanmak için) 1661444366 JBL düşünüyorum arkadaşlar bu nasıldır ...
  17. SucukEkmek

Yardım BU KULAKLIK STANDI ALINIR MI?

https://www.amazon.com.tr/Rampage-32900-Rm-H19-Kulakl%C4%B1k-Stand/dp/B08FCKN4W4/ref=mp_s_a_1_3?crid=23RW3A6F26DCB&keywords=kulakl%C4%B1k+stand%C4%B1&qid=1658322729&sprefix=kulakl%C4%B1k+st%2Caps%2C266&sr=8-3 25 tl kuponla baya düşüyo fiyat
  18. SucukEkmek

Yardım BU SATICI GÜVENİLİR Mİ?

Arkadaşlar linkteki kulaklığı alcam ama satıcıya güvenemedim alınır mı? https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-redragon-delirium-pro-7-1-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,450782092.html
  19. SucukEkmek

Yardım SteelSeries Arctis 1 Kablolu ASUS B450M DRAGON Anakart'a uyumlumudur?

Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama ankartıma uyar mı
Top Bottom