Arama sonuçları: *

1. FR13NDSLX

TCL S600 ANC 899₺ (680₺)

Ürünün satıcısı her platformda indirim yapmış N11 400 e 100 + Nays ile 680 e geliyor. 125tl lik tık kuponu düşerse onunla daha da ucuz olur. 400 e 100 bitmiş olabilir ona göre plan yapın. Tekrar gelebilir...
  2. FR13NDSLX

Donanım Arşivi Bloody Ekipman İndirimleri (Ayın Ürünleri)

Merhabalar bu ayın ürünleri de az çok belli oldu ihtiyaç sahiplerinin önceden haberi olsun diye açtım alacak olanlar beklesin duruma göre satın alsınlar. Kulaklık Bloody G580 7.1 (499₺)...
  3. FR13NDSLX

BoAt Immortal Serisi Kulaklıklar

https://www.boat-lifestyle.com/collections/immortal-gaming Başlıkta yazdığı gibi boAt yeni 2 kulaklık sundu ve Asya pazarında ki rakiplerine nazaran daha ucuz fiyatlardan satmayı planlıyorlar. Eksa e900 pro (drop plus) nun ensesinde olan bu ürün 2500RS e satılıyor Eksa e900 Pro 3500RS den...
  4. FR13NDSLX

300₺ Kulaklık Önerisi

Yakın zamanda indirimden hs50 pro alıp hiç memnun kalmadım. Daha öncesinde medusa kullanıyordum ve ses olarak medusa hs50 pro dan kesinlikle daha iyi mikrofon olarak hs50 pro çok daha net bir ses veriyor ama ses şiddeti aşırı az. Bugün yeni kulaklık almaya karar verdim 2 tane model gördüm...
  5. FR13NDSLX

Corsair HS50 PRO Ses Siddeti Düşük

Dün kurulumda zorluk çekmiştim mikrofon sesi çok düşüktü ayarlardan full yapıp halledebilmiştim ama kulaklığın hoparlörleri çok iyi değil gibi sesler güzel ama şiddet çok düşük Gamepower medusa Masaüstü ses düzeyi %50 Youtube ses düzeyi %30 Lol oyun içi ses %40 idi ve sesler yüksekti Hs50 pro...
  6. FR13NDSLX

Kulaklık vs Kulaklık + Mikrofon

Selamlar dostlar belli bir süredir mikrofon ve kulaklık araştırmasındayım çoğu yayıncı ve kayıt işleriyle uğraşan insanlara kulaklık mikrofonu yetiyor. Bütçe : 500₺ Kulaklık veya kulaklık ve mikrofon almayı düşünüyorum. Kulaklık olarak hs50 pro nun ve sharkoon b1 ile r36 drop un mikrofonu...
Top Bottom