Arama sonuçları: *

1. raFixed

Arctis 3 aldım ama güvenemedim yorumlar mısınız

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07HBGBFT9/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Arkadaşlar prime indiriminde gördüm bu arkadaşı kredi kartı çıkarttırdım sırf almak için ama çok ucuz güvenlir midir
  2. raFixed

Öneri Airport İtopya Kulaklık Ürünleri Acil Öneri!!!

arkadaşlar param yok maaş yatınca arctis 3 alacağım şimdilik kardeşimle birlikte kullanmak için bu ürünlerden birini almak istiyorum ben bir ay kullancağım ama sonrasında kardeşim kullanacak ve valo cs manyağı bilgisi olan var mı yarın sabah arkadaşım gidecek ona aldıracağım
  3. raFixed

Öneri Oyuncu Kulaklığı Önerisi 1000tl

Arkadaşlar yeni laptop aldım klavye aldım mouse aldım geriye monitör ve kulaklık kaldı şu an monitör alamam ama kulaklık için 1000 lira bir bütçe ayırabildim çalışarak yani 2200 maaş yatacak da yıl boyu kenarda tutup destek alacağım para olacak o bu yüzden olabildiğince az harcayıp kaliteli uzun...
  4. raFixed

1100 TL altı bluetooth gaming kulaklık önerisi

arctis 3 bluetooth alacaktım ama bulamadım piyasada :(
  5. raFixed

Arctis 3 Bluetooth alınır mı?

Arkadaşıma kulaklık alacağız amacımız oyun fakat bluetooth olduğu için gecikmesi yüksek olabilir diye düşündük ne dersiniz?
  6. raFixed

Öneri Güncel Kurda 1000 lira altı kulaklık (Cloud2 diyecekler yazmasın lütfen)

Arkadaşlar güncel kur ve fiyatlara göre 1000 lira altı öncelik cs olmak üzere film vs için de kullanabileceğim kaliteli ve baş ağrıtmayacak bir kulaklık önerirseniz sevinirim şu an aklımdaki Arctis 3
  7. raFixed

Yardım Cloud2 düşük bütçeli alternatifleri veya indirimli hali

Arkadaşlar Cloud2 almak istiyorum fakat 650 700 lira bütçem var alternatifleri nelerdir veya indirimde gören varsa atabilir mi
Top Bottom