Arama sonuçları: *

1. Eren_Y

Öneri HyperX Cloud Core Kulaklık Alınır mı?

Arkadaşlar başlıktan gördüğünüz gibi Hyperx Cloud Core alınır mı? Max 2500 tl bütçe var ve amazonda 2135 TL'ye cloud core satılıyor fakat ses kartsız modeli farklı bir öneride de bulunabilirsiniz.
  2. Eren_Y

Öneri Maximum 2500tl Kulaklık önerisi yapın lütfen

MAXIMUM 2500TL kulaklık önerisi lütfen oyun için.
  3. Eren_Y

Fixu H7 vs Blackshark V2 x hangisini alayım ?

başlıktan gördüğünüz gibi hangisini tercih etmeliyim teşekkürler şimdiden sebepleriyle de belirtirseniz sevinirim. :)
  4. Eren_Y

Max 2000tl kulaklık önerisi

gündelik kullanım ve oyun için kulaklık önerisi maxım bu 2k ya kadarda yapın ve yine de 2.5k lara kadar da önermede bulunabilrisiniz takip etmeyi sevdigimden dolayı (:
  5. Eren_Y

Bu bütçeye neler alınabilir

Hayırlı geceler alınabilecek bir şeyler önerir misiniz.pc oyuncusuyum 1. planda ses kalitesi,mikrofonu ortalama olsun, rahat olsun fakat derseniz bu bütçeye rahat bulamazsın derseniz 2. plana alabilirsiniz (fps) bu şekilde kulaklık önerir misiniz? 1671853848 bi allahin kulu yok mu derdime derman...
  6. Eren_Y

Arctis 1 Hala Alınır mı?

arctis 1 hala alınır mı başka bir şey mi önerirsiniz
  7. Eren_Y

Max 450 TL kulaklık önerisi

oyun için istiyorum rakiplerin yerlerini net duyayım mikrofon kalitesi ortalama olsun yeterli
  8. Eren_Y

470 TL'e kulaklık önerisi

Selamlar arkadaşlar şu anda güncel piyasada tecrübe edip kullandığım bir kulaklık yok oyun günlük kullanım için istiyorum bütçede belirttiğim gibi 5 kuruş üstüne çıkamam ve + larıyla - leriyle yazar mısınız önerdiğiniz kulaklığı
  9. Eren_Y

Bu bütçeye kulaklık+ mouse önerisi

bütçede belirttiğim gibi max bu kadar çıkabiliyorum 50 100 TL'ye bir klavye almayı planlıyorum vakti gelince mekaniğe geçerim kulaklık+ mouse önerisinde bulunabilir misiniz aklımda iki mouse var fakat kulaklıklar hakkında nerdeyse hiç tecrübem yok
Top Bottom