Arama sonuçları: *

1. E

Razer barracuda x 2022 programı var mı ?

Arkadaşlar barracuda x 2022 kulaklık almıştım 1 sene olmuştur, daha yeni kullanmaya başladım. Programı falan yok mu bunun? Bulamadım bir türlü razer programını. Ekolayzer ayarını yapabileceğim ve şarj durumunu görebileceğim bir programı varsa önerirseniz sevinirim.
  2. E

5.000 TL BÜTÇEYE WIRELESS KULAKLIK ÖNERİSİ

5.000 TL Civarında kulaklık arıyorum, önerisi olan paylaşırsa sevinirim.
  3. E

Corsair void elite wireless carbon ne kadara satmalıyım?

Corsair void elite carbon wireless sıfır kulaklık ( değişim ürünü bantlı kutu ) Sanırım değişim ürünlerinin garantisi 90 gün oluyordu, elimde olan kulaklığın 60 gün garantisi kaldı. 2.500₺ yazmıştım 2.350₺’ye yarın gelip alabilirim diyor birisi. Şu an sıfırı 3.200₺. Kapalı bantlı kutu da...
  4. E

Corsair void rgb elite wireless ne kadar eder?

Selam arkadaşlar, kapalı kutu siyah rengi var elimde. Değişim ürünü olarak geldi. Ne kadara satabilirim bunu?
  5. E

CORDAİR VOİD ELİTE RGB 999₺

CORSAIR Void Elite RGB 7.1 Surround Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık 999₺ verilir mi? Razer tournament edition thx kulaklık aldım kargom bugün geldi corsairi alıp razer i iade etmeye değer mi? 1642007459 up
  6. E

Öneri 700₺ bütçe kulaklık önerisi

650-700 civarı bir bütçem var. genelde Fps oyunları oynayacağım. Kendi bulduğum 1 tane var ama siz hocalarıma da danışmak istedim. 1-) Hyperx cloud stinger core Açıkçası 1 kere alıp uzun süre kullanacağım 1.000₺ ye çıkıp cloud 2 de alabilirim. Fakat değer mi? Gerek var mı? Önerilerinizi...
Geri