Arama sonuçları: *

1. K

Mchose s9 pro kullananlar acil

arkadaşlar şarjının bittiğini nasıl anlicam şarj etmeme rağmen aynı sesi veriyor ufak bir kesinti olup geliyor
  2. K

4k acil kulaklık önerisi

Arkadaşlar şuan kulaklık almam lazım kulaklık gitti 4 k civarı wireless olması önemli Fps oyunları oynuyorum sesli sohbet için mik iyi olması lazım bide iyi ses kastırması lazım
  3. K

Mchose s9 pro çinceyi nasıl değişirim

Arkadaşlar yeni kuzenden denemek için aldım yarın bende alacağım sesi güzel mikrofonu falan ama bı çinceyi nasıl değişicrm?
  4. K

4000 5000 tl wireless kulaklık önerisi

çoğunlukla fps oyunları oynicam 4k 5₺ K civarı wireless kulaklık arıyoum öneri yapabilirmisiniz
  5. K

GAMİNG EQ AYAR ÖNERİSİ

Merhaba Razer Blackshark v2x Kullanıyorum 7.1 surrround test yaptığımda sesler doğru yerlerden geliyor ama oyun içinde karmaşık bir ses var ve ses kalitesi çok güzel kuzenim kendinde varken eq ayarı ile çözmüştü kulaklık değişincd gitti bende valorant için eq ayarı arıyorum öneri veya hazır...
  6. K

Razer Blackshark v2x EQ

Merhaba Razer Blackshark v2x Kulaklık Aldım Ve ses biraz boğuk Geliyor nasıl bir eq ayarı yapmalıyım thx spatial kullanıyorum silah sesi boğuk geliyor?
  7. K

Yardım 1400 TL'ye RAZER BLACKSHARK V2x ALDIM

merhaba almanya mediamarktan 1400 TL'ye blackshark v2x aldım sizce bu fiyata değermi valorant oynuyorum
  8. K

Yardım Razer Blackshark V2x Uygun Dönüştürücü

Merhaba Yeni Kulaklığım Razer Blackshark v2xde tek giriş 3.5 mmden çift giriş dönüştürücü var altta koyduğum fotodaki gibi ama kablosu çok uzun ikisi birlikte 2.5 m yi buluyor herhalde bunun gibi kısa kaliteli bir şey nasıl bulurum performans düşüşü yaşarmıyım
  9. K

Öneri GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Merhaba Kablolu Kablosuz gaming kulaklık önerir misiniz? max 3 k olacak şekilde
  10. K

Öneri Gaming Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar Max 3 kya kablolu kablosuz kulaklık lazım fps oyunları için
  11. K

Razer Blackshark v2x

Merhaba razer blackshark v2x aldım kutunun içinden kod değil qr çıktı kod nerde?
  12. K

RAZER BLACKSHARK V2 X Alınır mı?

Almanyadan 1400 TL'ye Blackshark v2 x getirtiyorum sizce nasıl valorant için uygunmudur?
  13. K

Gaming Kablolu Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhaba kulaklığım bozuldu ve kulaklık arayışındayım gaming kulaklık önerilerinizi bekliyorum bütçe max 3000
  14. K

Gamin Kulaklık Önerisi 2500 TL

Merhaba 2500 tl gaming kulaklık önerebilir misiniz? kablosuz olursa 3 e kadar çıkma şansım var iyi forumlar 1739026305 hiç kimsede yazmadı :2
  15. K

Gaming Kulaklık Önerisi

Valorant Csgo Gibi Oyunlar Oynuyorum Kulaklığım Bozuldu ne Önerebilirsiniz Bütçe Max 1500 200 300 oynayabilir
Geri