Arama sonuçları: *

1. miktwa

2000 tl bütçe ile kulakiçi bluetooth bass kulaklık

Uzun süredir KZ ZSN PRO kullanıyorum ilk başlarda bass ve tiz kalitesinden memnundum ama artık alıştım mı ya da arızalandı mı bilmiyorum eski hissiyatı olmuyor. Şu anda kullandığımdan daha iyi bass verebilecek ama aynı zamanda diğer sesleri de kaliteli olan bi bluetooth kulaklık arıyorum. Anker...
  2. miktwa

Kulaki̇çi̇ Bass Kulaklik

Arkadaşlar merhaba KZ ZSN PRO kullanıyordum 2 yılı aşkın bir süredir dün kablosu koptu oturdum ağladım. Bu zaman kadar kullandığım tüm kulaklıklardan çok daha iyi bass ve tiz veriyordu. Şu anda 1200 1300 gibi bir bütçem var ama bütçeyi aşan aşırı iyi dediğiniz bir ürün varsa yine de paylaşın...
  3. miktwa

KULAKİÇİ BASS KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar merhaba KZ ZSN PRO kullanıyordum 2 yılı aşkın bir süredir dün kablosu koptu oturdum ağladım. Bu zaman kadar kullandığım tüm kulaklıklardan çok daha iyi bass ve tiz veriyordu. Şu anda 1000 TL'ye kadar bütçem var fiyat farksız taksit yapabileceğim bir siteyse sınırları zorlarım. Tekrar...
  4. miktwa

Max 230 TL Kulakiçi Bass Kulaklık

Arkadaşlar selam herkese iyi akşamlar. Öncelikle amacım rap müzik dinlemek için aşırı iyi bass kalitesi olan bir kulaklık almak. SONY MDR XB50AP alacaktım fakat bir danışayım dedim 230 TL ile alabileceğim daha iyi kulakiçi var mı? Bluetooth olabilir. Sadece kulakiçi olsun.
  5. miktwa

Bass ve yüksek sesli kulaklık

https://www.incehesap.com/gamepower-warlord-siyah-7-1-surround-rgb-gaming-kulaklik-fiyati-39952/ Bu kulaklığa yakın seviyede Max 150 TL (160 165 falan olur) kulaklık var mı? BASS VE YÜKSEK SES İÇİN İSTİYORUM OYUN İÇİN DEĞİL.
  6. miktwa

Yüksek bass kalitesi

Gamepower warlord daha önce internet kafede test etmiştim ses kalitesi çok iyi tam istediğim tarzdaydı. Çok iyi anlamıyorum bu işlerden ama özelliklere bakılınca sayısal olarak çok fark gözükmüyor nedir bunlar arasında ki fark? Gamepower 390 TL - KZ ATR(kulakiçi) 70 TL
Geri