Arama sonuçları: *

1. rave

sony linkbuds s vs jabra elite 7 pro

başlıkta belirttiğim gibi ikisinden hangisini almalıyım bass ağırlıklı dinlemediğim için jabra daha çekici geliyor fakat sonyninde ancsi daha iyi mikrofon farkı önemli değil önceliğim ses kalitesi mid ve tiz ağırlıklı genel olarak enstrümanlı müzikler dinliyorum. 1691859240 arkadaşlar bilgisi...
  2. rave

hangi tws kulaklıgı tercih etmeliyim ?

merhaba arkadaşlar tws bir kulaklık alacağım fakat çok fazla model var haliyle kafam karıştı hangisini almam daha iyi olur mikrofon kalitesi aşırı önemli değil en önemlisi müzik performansı bass ağırlıklı olmasın. aklımdaki modeller şu şekilde: jabra elite 7 pro sony linkbuds s oneplus buds pro...
  3. rave

max 1000 tl bluetooth kulaklık önerisi

ios uyumlu olması güzel olur anc hiç kullanmadım fakat deneyimlemek istiyorum hijyen takıntım yok çok iyi bir şekilde dezenfekte ettikten sonra ikinci el az kullanılmışlarda sorun çıkacağını düşünmüyorum o yüzden sıfır yada 2.el de olabilir şuan haylou t15 var fakat eskidi artık en önemlisi...
  4. rave

Razer Barracuda X Ekolayzer Ayarı

Merhabalar barracuda x 2021 versiyon aldım müzik olarak gayet memnunum ama valorantta ses biraz boğuk gibi geldi kullandığınız eq ayarlarını atarsanız çok sevinirim dolby accessin deneme sürümü var şuan internetten bulduğum bir ayarı yaptım ama hala biraz boğuk gibi cloud 2den geçtim belki onun...
  5. rave

Razer Barracuda X 2021 ve 2022 Farkı

selam arkadaşlar cloud 2yi satıp bu kulaklığı almayı düşünüyorum tasarım olarak vs çok hoşuma gitti 2022 olan versiyon bütçemi aşıyor acaba arada aşırı büyük fark olur mu btyi kullanacağımı düşünmüyorum mobilde de donglela kullanırım ses kalitesi farkı olur mu sadece batarya ömrü mü farklı ...
  6. rave

wireless kulaklık önerisi

iyi akşamlar herkese cloud 2 den wireless bir kulaklığa geçeceğim 2.el almayı düşünüyorum çok kararsız kaldım ne alsam diye aklımda cloud core vardı sonra arctis 7yi gördüm müzik performansına kötü diyenler vardı g435 var onunda mikrofonu çok kötüymüş sanırsam bayağı bir arada kaldım yani...
  7. rave

SS Arctis 7 vs Hyperx Cloud Core

selam arkadaşlar şuan cloud 2 kullanıyorum fakat kablosu çok rahatsız ediyor uzun süredir bu söyleyeceklerim belki bazıları için abartı gelebilir ama kablonun sürekli sağ sola takılmasından sandalyenin koluna takılmasından bıktım bazen yemek yerken ellerim pis oluyor kalkıp su almaya, pencereyi...
  8. rave

hyperx cloud 2den cloud core wirelessa geçilir mi?

merhabalar cloud 2 kulaklığımı satıp cloud core wirelessa geçmeyi düşünüyorum arada çok ses farkı veya konfor farkı olur mu özellikle ikisini kullanmış olanların yorumlarını merak ediyorum.
  9. rave

Hyperx cloud 2 mikrofon çalışmıyor

2. el bir cloud 2 aldım mikrofonunu test edemedim ve çalışmıyor yaklaşık 1 saattir deniyorum olmadı bir türlü çözümünü bilen var mı yoksa yarın adama iade edeceğim kulaklığı.
  10. rave

2. el hyperx cloud 2 almak ?

Başlıkta yazdığım gibi yarın bakmaya gideceğim 500 TL'ye buldum. Sıkıntıları: Deri pedde deforme var. Mikrofonun süngeri yok. Bunlar dışında sıkıntısız gözüküyor kafa pedinde ufak tefek çatlaklar var ama sıkıntı değil. Alırken nelere dikkat etmeliyim, hangi testleri yapabilirim yardımcı...
  11. rave

Bluetooth adaptör önerisi

Arkadaşlar kulaklığımı bağlamak için bluetooth adaptör önerir misiniz? Bütçe olarak pek bi bilgim olmadığı için ucuz f/p olanları atarsanız sevinirim.
Geri