Arama sonuçları: *

1. Yphen

HyperX Cloud II Core Wireless alınır mı?

Konu başlıkta ki gibi arkadaşlar şuan "HyperX Cloud III Kablolu" modelini kullanıyorum fakat kablosuz kulaklığa geçmek istiyorum almak mantıklı mı? Daha önce HyperX Cloud Core Wireless kullanmıştım gayet güzeldi bu bahsettiğim kulaklıkta işimi görür mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  2. Yphen

Havit Gamenote 7.1 FUXI-H3 alınır mı?

Dostlar selamlar, Konu başlıkta ki gibi kablosuz kulaklık arıyordum bu kulaklığı buldum fakat alınır mı alınmaz mı pek emin değilim 3K bütçem var eğer alınmaz ise nereden hangi kulaklığı alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. Yphen

JBL kulaküstü kulaklık hakkında?

Arkadaşlar selamlar spor da müzik için kulaküstü kulaklık arıyorum uzun zamandır insta da vs gezinirken yabancı veya türk fark etmez JBL'in bir kulaklığını kullanıyor siyahı var mavi rengi var kırmızı rengi var bu kulaklığın modeli nedir ses kalitesi ve müzik kalitesi ne kadar iyi bilen varsa...
  4. Yphen

HyperX QuadCast stand önerisi?

Arkadaşlar selamlar başlıkta gördüğünüz gibi HyperX Quadcast için uyumlu ve uygun fiyatlı stand arıyorum kullandığınız varsa veya öneriniz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. Bütçe: 500 TL
  5. Yphen

Logitech G Pro X Wireless alınır mı?

Arkadaşlar selam başlıkta gördüğünüz gibi alınır mı avantajları dezavantajları nelerdir söylerseniz çok sevinirim.
  6. Yphen

Çözüldü✓ F/P Wireless kulaklık önerisi?

Dostlar selamlar herkese kısaca başlıkta da gördüğünüz gibi F/P kulaklık arıyorum, Duruma göre bütçemi aşabilirim problem değil yeter ki istediğim özellikleri taşısın. Profesyonel olarak e-sports ile ilgileniyorum özellikle Apex Legends ve Valorant tarafında bana gerçekten sesleri çok net...
  7. Yphen

Logitech G435 alınır mı?

Selamlar dostlar başlıkta da gördüğünüz gibi kulaklığı almak istiyorum ama hem wireless olması hemde uygun fiyatlı olması benim için avantaj sizlere sorum ses performansı oyun performansı ve mikrofon performansı nasıl kullanan arkadaşlar deneyimlerini aktarırsa çok sevinirim.
Top Bottom