Arama sonuçları: *

1. PokemonTR

Öneri Logitech G- G435 ya da ..?

Yarın vatandan 2.300₺'ye bu modeli alacağım 3 bin bütçede daha mantıklı kablosuz kulaklık öneriniz yok ise?
  2. PokemonTR

İndirim!Oyuncu Kulaklığı C4U Dragon 100₺ !

Düşük - Orta seviye arası, beklentisi yüksek olmayanlar için idarelik, bol ışıklı, bol sesli Waowwww'lu kulaklık... https://www.hepsiburada.com/c4u-dragon-35mm-rgb-stereo-oyuncu-kulaklikmikrofon-p-HBCV000002NGQK?url_src=and-product-detail
  3. PokemonTR

29.08.2022 Gamemar İndirimleri

Kataloğu yorumlayabilir misiniz? Kayda değer indirimler hangileri?
  4. PokemonTR

Yardım Gamepower Mihawk 375₺'ye alınır mı?

Ürünü donanım olarak epey beğeniyorum, 375₺ değer mi? Yalnızca "KULLANAN ya da KULLANMIŞ" arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  5. PokemonTR

Valoda Ses Karşıya Gitmiyor

Asus tuf h3 kulaklık kullanıyorum. Kulaklığı kasa girişine taktığımda sorun yok ama ses miktarı tatmin etmediği için anakarta takmak istiyorum. Anakartta microfon- line up- line in isminde 3 jak girişi var, kulaklığım 2 girişli. Her şeyi denedim diyebilirim karşının sesini alabiliyorum ama bir...
  6. PokemonTR

Hyper X cloud 2 ses kartsız kullanım

Ses kartı Cs Go, Valorant gibi oyunlarda çok etkili mi? Kartı kullanmadan direkt jak girişi ile kulaklığı taksam çok şey kaybeder miyim?
  7. PokemonTR

Gamepower, Rampage Derken Bu Kulaklığı Aldım

Epeydir uzun vadede memnun edecek bir şey arıyordum, bu kadar bütçe ayırmayı düşünmedim ama peşin fiyatına 12 taksidi görünce dayanamayıp aldım. Her yayıncıda kırmızısını görüyorum, kullanan arkadaş varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?
  8. PokemonTR

Öneri RGB Olmayan Hafif Kulaklık

Özellikle hafif olması en önemli konu, Logitech g- G332 kullanan varsa özetle deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
  9. PokemonTR

Öneri Hafif RGB Oyuncu Kulaklığı - Kablolu

Öncelikle hafif olması önemli, daha çok ses kasmak için kullanacağım.
  10. PokemonTR

Gaming Gecesi İndirimli Ürün Geldi !

Yine James Donkey...🤔
  11. PokemonTR

Geldi iki gözümüzün çiçeği 😆

49₺ muhabbeti dönüyordu, bayağı iyi fiyat
  12. PokemonTR

Bayanlar İçin Oyuncu Kulaklık Önerisi

Kaba olmayan oyuncu kulaklığı önerileriniz nelerdir?
Geri