Arama sonuçları: *

1. Ayetullah331

1500e LogitechG935 alınır mı?

çalıştığım yerde satıyorlar aux ile denedim sesi çok güzel geliyor ve kozmetik olarak mükemmel desem yeridir ama kablosu ve dongle I yok sizce alınır mı? Bu kulaklığın Bluteeoth modu var mı?
  2. Ayetullah331

Kulaklık için dönüştürücü almam gerekli mi?

Bir kaç gün önce Havit H2230d aldım şuan evde ben köydeyim inceleme videosunda sadece 1 ucu olduğunu gördüm ama benim kasamda kulaklık ve mikrofon yerleri ayrı bu yüzden ikisinden biri çalışmayacak ama monitörümde de ses girişi var fotoğraftaki giriş ile kullanırsam dönüştürücü almama gerek...
  3. Ayetullah331

Öneri İdarelik bluteooth kulaklık öneri

400-500 TL ye köye gidip gelmek için idarelik kulaklık lazım
  4. Ayetullah331

Yardım Max 1100tl kablosuz çoğunlukla müzik ve oyun oynanacak kulaklık önerisi

Beyler zamanım kısıtlı acilen bu fiyata en iyi müzik ve oyun kulaklığı öneriniz var mı? Valorant vs. Oyunlarda oynanacak ama genellikle müzik. Aklımda fuxi h3 vardı dün ama şansa bak ki 1 günde 450 tl zam yemiş 🤡
  5. Ayetullah331

anker r50i 600tl alınır mı?

qcy t13 mü r50i mi bi kaç gündür düşünüyorum bugün alıcam
  6. Ayetullah331

1000tl altı kulaklık

kulak üstü olması gerek kablosuz olursa çok iyi olur 1000tl altı olursada iyi olur
  7. Ayetullah331

Max 275tl oyuncu kulaklığı

Aklımda tek mantıklı seçenek bu var. https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-rampage-rm-k27-x-jammer-rgb-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,772990947.html Not: kartta 275 var daha yukarı cikamaz
  8. Ayetullah331

Max 280 TL bluetooth kulaklık

Bütçe 280 tl müzik kulaklığı Ses kalitesi en önemli kriter Mikrofon,ergonomi,tasarım onemli değil
  9. Ayetullah331

Bu kulaklik Alınır mı? ve xbox için uyumlumudur?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-philips-upbeat-tauh201bk-00-siyah-mikrofonlu-fiyati,714593707.html Sa Kulaklık bu.Geçen bimden 22.5tl lik m original in kulaklığını almıştım hayla kullanıyorum xbox controllerina bağlıyorum oyunun sesi gelmiyor asla sadece mikrofon olarak çalışıyor ama...
  10. Ayetullah331

Max 300tl kulak üstü kulaklik önerisi

Not:Müzik kulaklığı lazım, kablosuz
  11. Ayetullah331

Şimdi alacağım Max 220tl kulaklik önerisi

Oyuncu değil Müzik kulaklığı istiyorum ve kablosuz olsun kulak üstü veya içi fark etmez ama kulak ustu olursa iyi olur
  12. Ayetullah331

Kulak ustu kulaklık önerisi (müzik)

Bütçe 200tl
Geri