Arama sonuçları: *

1. P

LOGİTECH PRO X YARDIM

Hepinize merhaba dostlar Logitech pro x kullanıyorum YouTube videoları çekiyorum fakat format atınca ayarları gitti biraz kucaladim ama beceremedim. Hazır Logitech pro x mikrofon ve ses ayarı varmıdır önerebileceginiz valorant videoları çekiyorum dip ses uğultu nefes sesi gibi sesler pek olsun...
  2. P

Logitech g pro x yardım

Merhaba dostlar Logitech pro x kullanıyorum kablolu modeli yani. Fakat mikrofon ve oyunlarda ses seviyesi beni tatmin etmiyor şu şekilde *mikrofon sanki Afif cansız çıkarıyor sesimi *Oyunlarda ise ses kasamiyorum o sesi ayırt edemiyorum Logitech g hub da ayarını bilen varmıdır yada hazır bu...
  3. P

1200 TL limit li Kulaklık önerisi

Dostlar merhaba bugün kulaklık alıyorum aklımda kalan kulaklık olarak şunlar mevcut Önem verdiğim özellikler en öncelikli mikrofon. Sonrasında oyunlarda ses kalitesi liste biraz uzun ama arkadaşlar kusura bakmayın para kolay kazanılmıyor almışken birkere alıp 4/5 sene götürsün istiyorum oyuzden...
  4. P

Logitech g pro kulaklık nasıldır?

Dostlar Logitech g pro x kulaklığa karar kıldım blue teknoloji ile mikrofon baya tatlı olmuş ayrı bir mikrofona onun yer kaplamasına gerek bırakmayacak gibi duruyo? Kullanan varmıdır +/- nedir ? Ses seviyesi yetersiz tarzı bir şey görmüştüm biryerde görüşünüz nedir Fiyat : 980 TL
  5. P

İtopya ekipmanda Kasım ayı indirimi

Dostlar merhaba razer kraken Mercury ve serien x itopya da şuan indirimde Kasım ayı indirimi. mikrofon 700 kulaklık 579 TL sizce 25 kasımı beklemeli miyim ? İtopya veyahut da başka firmalar daha da fiyat düşürür mü başka kulaklık ürünlerinde ve bu 2 ekipman nasıldır? Ayriyeten colormaster ml240L...
  6. P

Mikrofon önerisi kararsız kaldım

Dostlar merhaba 3 adet mikrofon arasında kaldım 1 cisi hyprex quadcast 2 cisi fifine t669 3 cusu razer serien emote sizce hangisi daha uzun ömürlü daha temiz ses verir ? Aklımda razer var. Birde f/p bir webcam önerir misiniz aklımda Logitech c310 var çok tost makinası gibimidir
  7. P

Oyuncu kulaklığı önerisi

Dostlar 2000 e kadar kulaklık arıyorum mici çok önemli illa 2000 olmak zorunda değil 400/500 de olur 1000 de olur öneri için teşekkür ediyorum youtube de oyun videoları çekiyorum oyuzden mic önemli
  8. P

YouTube için kulaklık ve mikrofon önerisi

Herkese merhaba dostlar bütçe 250/300 TL civarında YouTub için kulaklık yada mikrofon arıyorum oyun videoları çekiyorum ve kompak olmalı mümkün ise kablosu da biraz uzun olursa fena olmaz (Corsair hs50 mikrofon pek de iç açıcı değildi zaten bozuldu ve Corsair de para iadesi vericek oyuzden ses...
Geri