Arama sonuçları: *

1. ZeusOki

Çözüldü✓ QCY HT05 MeloBuds vs QCY T18 MeloBuds

Bu iki cihaz arasında kaldım , kullanan varsa geri dönüş yapabilir mi ? Bu fiyat bandında başka bir cihaz da olabilir. Kullanım Amacım ; 1. Müzik 2. Görüşme
  2. ZeusOki

Kablosuz Kulaklık Önerisi ( Max 700 TL)

Sadece şarkı dinlemek için alacağım oyun performansı önemli değil. Mikrofonu da anlaşılabilir olsa benim için yeterli, sadece müzik kalitesi önemli. Max 700 tl bütçem var, fakat bunun altında da olursa tadından yenmez :D Benim bulduğum birkaç kulaklık var onun dışında öneriniz varsa görmek...
  3. ZeusOki

Bluetooth Kulaklık Önerisi

Dışarda ve sporda şarkı dinlemek için alacağım bu konuda yardımcı olur musunuz? Bütçem kısıtılı normalde max 200 tl fakat gerçekten sağlam bir şey olursa max o da en max 250 yapabilirim. Onun dışında daha ucuz al şunu geç diyeceğiniz varsa ona da kabulüm. Önerileri bekliyorum. Gözüme bu çarptı...
  4. ZeusOki

James Donkey 710 vs James Donkey 711

Hangisi daha iyi hem mikrofon hem ses açısından ikisinin fiyatı da aynı 180 tl Şuan bütçe çıkamam ikisi arasında hangisi daha iyi ona göre sipariş vereceğim.
  5. ZeusOki

Rampage Comfort Nasıl ?

Bu bütçede başka alınacak güzel Kulaklık varsa önerilerinizi beklerim yoksa bu kulaklığı almayı düşünüyorum sizin önerileriniz Benim için değerli iyi günler dilerim
  6. ZeusOki

280 tl değerindeki Kulaklığı 2. Elden 350 tl ye veriyor

Ya cidden hayret ediyorum. Bu nasıl bi insanlık ya , bi bakıyım piyasaya dedim bin pişman oldum adam resmen bi ***** gelir alır diyor.
  7. ZeusOki

Max 200 tl ye 7.1 kulaklık önerisi

Rgb takıntım fln yok. Fps oyunları oynuyorum ve 7.1 gerekiyor. Mikrofon kalitesinden bi beklentim yok. Mikrofonu cızırtısız, dip sesi fln az olsun. Yayın fln yapamıyacağım info vermek için , arkadaşlarla konuşmak için gerekli. Girişinin usb olması önemli onun dışında bi sıkıntım yok. Diğer...
  8. ZeusOki

Öneri Max 250 TL Gaming Kulaklık

Genelde fps oyunları oynuyorum Valorant başta olmak üzere. Ses kasacağım için 7.1 olması önemli ve ses kasmaya uygun bi kulaklık olsun. Mikrofon orta kalite olsa yeter info vereceğim ztn sesim anlaşılsın ve dip ses az veya hic olmasın yeter. Rgb manyağı değilim olup olmaması önemli değil fakat...
  9. ZeusOki

Öneri Max 250 tl ye 7.1 Gaming Kulaklık

Sorum başlıkta mevcuttur. Bu fiyata en iyisi ve f/p hangisidir ?
Geri