Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Hyperx cloud alpha s düşük ses ve güncelleme sorunu

Arkadaşlar bu kulaklık ile ilgili birçok konu var çok araştırdım ancak çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Alpha s kulaklığımda düşük ses özellikle oyunda iken her şey %100 de olmasına rağmen ses ayarı sanki %50 civarında az geliyor. Normal oyun dışında ses seviyesi tatmin edici seviyede iken oyuna...
  2. C

Lütfen yardım edinnnnn

Hyperx Cloud Alpha S aldım, Usb ile bağladım sesler boğuk ve derinden geliyor net değil. Usb yi çıkarıp jak ile bağlayınca seslerde sorun yok ama jak ile bağlayınca realtek ses kartını kullanıyor. Ben usb ile bağlayıp hyperx in ses kartını kullanmak istiyorum. 3500 tl para verip hyperx in kendi...
  3. C

Hyperx Cloud Alpha S 7.1 Ayarı

Arkadaşlar hyperx cloud alpha s marka kulaklık aldım. 7.1 ses desteği mevcut. Hunt showdown oynuyorum, bu oyunda 7.1 sesi açık mı oynamalıyım yoksa kapalı mı oynamalıyım. Bu kulaklığı nasıl kullanmam gerektiği hakkında tavsiye verebilir misiniz.
  4. C

Taotronics Soundsurge 85

Arkadaşlar bu kulaklığın teknik bilgilerini araştırdım ama hiçbir sonuç bulamadım. Kulaklığın ses frekans aralığı nedir ? ve kaç Ohm olduğu hakkında bilgisi olan var mı?
  5. C

Taotronics Soundsurge 85 kulaklık Şarj bilgisi

taotronics soundsurge 85 kulaklığımı bilgisayar üzerinde bluetooth üzerinden bağlanarak kullanıyorum. Bağlı cihazlar kısmında şarj bilgisi gösteriyor ancak hatalı gösteriyor. Telefondan baktığım zaman doğru şarj seviyesini görebiliyorum fakat bilgisayar üzerinden doğru göstermiyor. Bilgisi olan...
Geri