Arama sonuçları: *

1. Ü

Yardım Kulaklık önerir misiniz

Merhabalar bugun cloud III s wireless kulakligim elime ulaştı normal bir durum mu bilmiyorum bir kac kisi de gördüm dolby acces tarzi uygulamalar varmış ayari bilen yardim edebilir mi yoksa iade edecegim.baska önerebileceğiniz kulaklik var mi 5k ya
  2. Ü

Yardım Cloud III s wireless kurulumu

Merhabalar. Bugun kulaklığım geldi ama sesler kotu geliyor sanırım dolby acces ten ayar yapmak lazımmış bilgisi olan var yardim edebilir mi
  3. Ü

Cloud 3 s Wireless alınır mı

Merhabalar. Dun bir konu gördüm cloud 3 sizi escinsel yapiyor diye suan indirime girmis o bilginin asli var mi birde simdi girdigi indirim iyi mi bekliyim mi biraz daha duser mi kaçırmıyım mı
  4. Ü

HyperX Cloud III vs SS Nova 5

Merhabalar. HyperX cloud III mü daha iyi SS arctis nova 5 mi fiyati da goz onunde bulundurursak
  5. Ü

Gaming kulaklık önerir misiniz

Merhabalar. 2000 bütçem var genelde fps oyunlari oynuyorum 7.1 kulaklık önerir misiniz
  6. Ü

TopG Vox Dynamic Wave ANC alinir mi

Merhabalar gaming gecesinde bu kulaklik var iyi midir acaba
  7. Ü

Kulaklık önerir misiniz

Merhabalar. Arkadaşım yeni pc aldi durumu pek yok 500 tl bandında kulaklik onerir misiniz oyun oynicak mikrofon da önemli
  8. Ü

Pd100x mikrofon alinir mi

Merhabalar. Wraith te pd100x mikrofon modeli var bir yayincida gördüm ses kalitesi güzeldi fiyatida uygun geldi sizce alinir mi önereceğiniz marka var mi.
  9. Ü

Öneri Sizce hangisini almalıyım

Merhabalar. Cloud III almayi düşünüyorum sizce kablosuz modelini mi alayim kablolu mu fps oyunlari oynuyorum suan kullandigim kulaklik gamepower fujin
  10. Ü

Öneri Kulaklık önerir misiniz

Merhabalar. Kusura bakmayin cok kafama takildi. Aklimda hyperX cloud III almak vardi yorumlara bakiyorum guzel seyler goruyorum tam alayim derken bi alttaki yorum olumsuz yonde https://amzn.eu/d/armVHGR Onericeginiz kulaklik var mi fps oyunlari oynuyorum kablolu kablosuz farketmez hangisi daha...
  11. Ü

Öneri Cloud II vs Cloud III

Merhaba arkadaslar bu iki kulaklik arasinda kaldim bir kisim II yi onerirken bir kisim III ü oneriyor kafam cok karisti hangisini almaliyim birde kablolu mu kabolosuz mu tercih etmeliyim
  12. Ü

Cloud II vs Cloud III

Merhabalar. Bu iki kulaklik arasinda kaldim bir kesim 2 bir kesim 3 daha iyi diyor sizce hangisi birde kablosuz alinir mi.
  13. Ü

Kulaklik önerir misiniz

Merhaba. Kulaklik alicam sizlere danismak istedim ses kalitesi iyi olan guzel ses kasabilecegim kulaklik onerir misiniz
  14. Ü

Gaming kulaklik önerisi

Merhabalar. Gaming kulaklik ariyorum max 5k kablosuz olsa guzel olur kaliteli olursa guzel olur :)
  15. Ü

Kulaklik önerir misiniz

Merhabalar kulaklik gaming kulaklik ariyorum yardimci olavilir misiniz fiyat asiri olmasin
  16. Ü

Gamepower fujin alinir mi

Kualklim alınma olumlu olumsuz yorumlar gördüm beni aydınlatır mısınız
  17. Ü

Razer kraken pro v2 vs gamepower fujin

Hangisi daha iyi
  18. Ü

7.1 kulaklik onerisi

Iyi günler 7.1 ses ve mikrofon başarılı olan kulaklık önerir misiniz çok pahalı olmasın
  19. Ü

Ganepower jin 7.1 alinir mi

Arkadaşlar yayıncılık yapicam mikrofonu iyi mi acaba bide oyunlarda ses kasma performansı nasıl
  20. Ü

Kulaklik Önerir Misiniz?

Arkadaşlar fps oyunları oynayacağım bunun için ses güzel katılabilecek kulaklık önerir mısınız uygun fiyatlı
Geri