Arama sonuçları: *

1. chuckschuldiner

1000TL BUTCEYE MIKROFON ONERISI

dostlar 1000tl butceye mikrofon onerisi alabilir miyim vokal kayitlar yapacagim
  2. chuckschuldiner

BU KULAKLIK İADE KABUL OLUR MU?

n11den razer barracuda x model kulaklık satın aldım ve kulaklığın sol tarafından içinde bir parça düşmüş ya da yerinden çıkmış gibi ses geliyor sağ tarafta yok boyle bir ses. ürünü yarin iadeye yollayacağım iade talep ettim direkt iade kabul etmeleri gerekiyor mu yoksa sorun çıkarırlar mı...
  3. chuckschuldiner

Barracuda X İçi̇n Dolby Eq Ayari

arkadaşlar kulaklığı aldım ve ağırlıklı olarak rock/metal dinliyorum. valorantta oynuyorum dolby için eq ayarı öneriniz var mı acaba?
  4. chuckschuldiner

KULAKUSTU KULAKLIK ÖNERİSİ

1500-2000TL BUTCEM VAR kablolu ya da kablosuz farketmez (blueatoth varsa kablosuz tercih edebilirim gymde takmak icin) önerilerinizi bekliyorum.
  5. chuckschuldiner

1500TL KABLOSUZ KULAKUSTU ONERISI

arkadaslar 1500tl bandinda varsa eger bluetoth destekli wireless kulaklik var mi acaba furrylevel kulakliklari haric
  6. chuckschuldiner

Çözüldü✓ neden 1200 tl gözüküyor?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07W7LNTM5/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A28SSYCWX7O688&th=1
  7. chuckschuldiner

KABLOSUZ GAMING KULAKLIK ÖNERİSİ

arkadsalar hem pcde valo,csgo oynarken ses kasabilecegim hem gymde hayvan gibi idman atarken sarki dinleyebilecegim bir kablosuz kulaklık önerisi alabiir miyim kulakustu
  8. chuckschuldiner

500tl Bandinda Kablosuz Kulaklik Oneri̇si̇ Gaming Kulakustu

kablosuz masaustu pc icin kulaklik ariyorum 7.1 olmasi onemli fiyat biraz arttirilabilir 700e kadar falan
Top Bottom