Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

ASUS H1 GAMİNG WİRELLES - HYPERX CLOUD III WİRELLES

Hali hazırda cloud 3 ü 4500 civarı fiyata sipariş verdim ama bass konusundan sorunları olduğunu okudum 3bin tl ye asus h1 wirelles de güzel görünüyor sadece mikrofonunun çıkmaması yüzünden tercih etmek istemedim. Halihazırda drop plus kullanıyorum ama artık pedleri soyuldu typce kablosu bozuldu...
  2. DoğuamaBatı

Yardım Rampage drop plus TYPE C Kablo öneri ve Pad önerisi

Kulaklığı alalı 2 yıl falan oldu bi 10 15 kere falan takmışımdır kutuya koydum 1.5 yıl sonra falan çıkardım kutudan padlerindeki deri soyuluyor dökülüyor heryere type c kablosu çalışmıyor birde varsa tavsiye alırım pad için
  3. DoğuamaBatı

Qcy ht05 blutooth kulaklık nasıl

700tl gibi bir fiyatta olan kulaklığı kuponla 625 tl gibi bi fiyata hepsiburadadan aldım biraz araştırdım sesi vs güzel dendi haylou gt1 kullanmış bir olarak ses yüksekliğinden şikayetçi olduğum için değiştirmeyi düşünüyorum bu kulaklığı sipariş ettim varsa çneriniz bakabilirim onlarada önemli...
  4. DoğuamaBatı

Haylou müşteri hizmetleri neresi

Xiaomi mi bakıyor acaba kulaklık sesi az garanti yollamak istiyorum
  5. DoğuamaBatı

Kulaklığın sesi az geliyor

Haylou gt1 plus var elimde ancak applede sesi olması gerektiği gibiyken androide sesi yarı yarıya düşük kulaklık bassları vururken sanki boğuluyor sesi neredeyse %20 e kadar azalıyor kulaklıktamı bi sorun var yoksa cihazdamı çözemedim ne yapabilirim nasıl yardım alabilirim
  6. DoğuamaBatı

Drop plus kumaş ped varmı?

Biraz araştırdım fakat denk gelemedim bulabilen varsa veya varsa link atabirmisiniz.
  7. DoğuamaBatı

Corsair Void Elite 7.1 bu fiyata alınır mı?

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-rgb-71-beyaz-gaming-kulaklik/ 500tl 400tl ye drop plus alacaktım bu iyi midir? alayımı deyermi
  8. DoğuamaBatı

Yardım Bluetooth 5.0 kulaklık 4.0 bağlanırmı

Haylou gt1 plus var pc ye bağlayacam fakat pc de 4.0 dongle var bağlıyorum fakat ses alamıyorum bi süre sonra kulaklıklar düşüyor bluetooth dan neden olabilir.
  9. DoğuamaBatı

150-200 tl arası Bluetooth kulaklık

150-200 TL arasında kulak içi Bluetooth kulaklık bisiklet vs sürerken kullanacam varmi öneri
  10. DoğuamaBatı

RAMPAGE R36 DROP 7.1 alınır mı?

Videolarını izledim kulaklık hoşuma gitti ne abartı ne gösteriş sade şık mikrofon yapısına aşık oldum süngerli ve demir bir yapı sizce bu fiyata alınır mı? pahalımı bilemedim yada o fiyata rakibi varmı...
  11. DoğuamaBatı

100-160 tl fiyat bandında f/p kulaklık

100-160 tl fiyat bandında f/p kulaklık. 7.1 olursa güzel olur birde mikrofonu iyi olursa biliyorum düşük fiyata çok şey istiyorum malum dolar belli :D geçici olarak alacam elimdeki yazın başından beri 4 5 tane ucuz kulaklık aldm gitti şöyle 3 4 ay götürecek bi kulaklık varsa alırım bi linkinizi...
  12. DoğuamaBatı

Jd 710 indirim

https://www.google.com/amp/s/www.incehesap.com/amp/james-donkey-710-siyah-7-1-surround-gaming-kulaklik-fiyati-39977/ daha ucuzlarmi gaming gecesinde alayimi
  13. DoğuamaBatı

Rampage r7 alınır mı?

https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/rampage-sn-r7-mesh-gaming-mikrofonlu-kulaklik-oyuncu-kulakligi-P235766533?gclid=Cj0KCQjwhtT1BRCiARIsAGlY51LZd_h6EXZTzv2BA0KOt-pcbINJTJ8VviaBzR_uOQt3UdZUaZZP_ckaAhBqEALw_wcB&gclsrc=aw.ds kulaklık bu fiyatına göre iyi midir? sizce veya biraz daha bekleyip jd...
  14. DoğuamaBatı

Yardım Max 140 tl 7.1 kulaklik oneri

Varmi boyle genel amac cs go oynamak Onerilere acigim f/p olsun yeter
  15. DoğuamaBatı

Mf produtch strike 0159 kulaklik

https://www.monofiyat.com/mf-product-strike-0159-rgb-kablolu-kulak-ustu-gaming-kulaklik-7-1-usb-siyah-p-10375?gclid=Cj0KCQjwhtT1BRCiARIsAGlY51JD9-aEPLwAYPhEkTCdFbfG1KFi-5iI52WVCwPi1iJt5oPYS8EXJuoaAq7EEALw_wcB Alınır mı? itimidir birde site guvenlimi 1588967325 .
  16. DoğuamaBatı

Jd 710 indirimde alabilirmiyim

Duyduma gore stoklar cabuk bitiyormus tam 22 de almaya kalksam alabilirmiyim yani stoklar kac dk da bitiyo
  17. DoğuamaBatı

JD 710 7.1 İ Nasıl

7.1 i fiyatına göre iyi midir? hiç daha önce 7.1 kulaklık kulanmadım müzik fln deil amacım oyun oynamak cs go war thunder ws. oyunları oynucam
  18. DoğuamaBatı

Yardım JD 710 kablo problemi

Jd 710 kablosu plastik bu bir ezilme kırılma problemi yaşarmı veya ne kadar süre götürür bu kulaklık beni bu kablonun dayanıklılığını artırmak için bir aparak vs benzeri bişey varmı
  19. DoğuamaBatı

Öneri Gamig gecesi jd 710 fiyat

Gaming gecesinde kac tl ye dusuyor bu kulaklik alacamda jd 710
  20. DoğuamaBatı

100 130 tl ye gaming 7.1 kulaklik

Varmi bildiginiz gaming 7.1 gaming kulaklik
Geri