Arama sonuçları: *

1. MccuddeN

Öneri Lexip X AC Shadows Kulaklık Sizce iyi mi?

Bu kulaklığı Emin Çıtak kanalında gördüm sponsor olmuşlar. Kulaklık görünüş olarak çok iyi duruyor sizce nasıl kullanan var mı? Steelseries Nova 5x almıştım birkaç hafta önce bunu görünce keşke bunu mu alsaydım diye düşünmeye başladım...
  2. MccuddeN

Yardım Steelseries Nova 5x Kendi Sesimi Duyuyorum

Kulaklık elime yeni ulaştı. Kendi sesimi duyuyorum ve klavye maus sesleri çok net kulağıma geliyor rahatsız etti. Kulaklığın yazılımını indirdim orda hangi ayarı yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olabilcek var mı
  3. MccuddeN

Yardım Kablosuz Kulaklık Önerisi Lazım

Kablosuz kulaklık önerebilir misiniz?. Şuan razer blackshark v2 x kullanmaktayım. Kablosu koptu kopacak. Şuan sorunsuz kullanıyorum ama kopmasını beklemeden yeni bir kulaklığa geçmek istiyorum. Bu attığım linkteki ürünler nasıl tavsiye edermisiniz...
  4. MccuddeN

Yardım Kulaklık Kablo Tamiri

Razer Blacksharkv2 X kulaklığımın kablosu çok kötü durumda. Şuan sorunsuz çalışıyor ama yakında gidici gibi duruyor. Aylardır böyle kullanıyorum. Siyah bantla düzeltiyorum ama bir süre sonra bant çözülüyor. Bunun tamiri yapılma şansı var mıdır Ankara'da nereye götürmem daha iyi olur?
  5. MccuddeN

taks by ttec t10 bluetooth kulaklık alınır mı

Resimde gördüğünüz kulaklık alınır mı aranızda kullanan var mı? Bu getir büyükte satılıyor. Birde trendyolda satılıyor ama 7-8 yorum anca var onlarda beğenmiş. Ordaki yorumları dikkate almıyorum forumlarda konuşan hiç olmamış.
Geri