Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Kulak içi kulaklık önerisi

Aslında 1k kadar verebilirim ancak 500 600 bir şey cebim için çok daha iyi olacaktır sporda dinlemek kulaktan düşmeyecek mikrofonu önemsiz güzel ses veren önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler dostlar.
  2. Yozgatlııı

Wireless kulaklık önerisi

Dostlar bütçe eğer hastaneden taburcu olursam bayram harçıkları ile 3k olmadık desek 2k, hikayeli oyun oynarım nadiren arkadaşlar ile valo oynarım ama ses kasmasında fazla işim yok gümüş eloda takılıyoruz zaten. Ses kalitesi ve mikrofonu güzel birde rahat oldumu tamamdır benim için...
  3. Yozgatlııı

V2x yüksek seste cızırtı sorunu

Dostlar bilen bilir 1 ay önce yeni sürücüler takarak kulaklığı güncelledim performans felan felaket arttı amma yeni bir sorun ortaya çıkmaya başladı, yükses seste müzik dinlerken mesela müzikle beraber yüksek frekans sesine benzer bir cızırtı var haşat ediyor 5dk müzik dinleyince falan. Müziği...
  4. Yozgatlııı

50mm kulaklık sürücüsü önerisi

Razer V2x kulaklığımın sürücüleri bozuldu değiştirmek istiyorum ortalama 400 300 fiyatı var zaten sizce hangi sürücüyü almalıyım? aliexpress gibi yerlerde çokca var.
  5. Yozgatlııı

Razer yurt dışı garanti nasıl oluyor?

v2x kulaklığımın kitapçığında 2 yıl garantisi olduğu yazıyor sağ taraf ses vermediği için garantiye yollayacağım. razerid.razer.com.. gibi bir yere gitmemmi söyledi ancak burda garantiyle alakalı bir şey bulamıyorum. daha önce yapan var mı? 1741626987 Upp
  6. Yozgatlııı

Razer V2x içini nasıl açarım

malum benim fenomen kulaklık sağ tarafı bozdu nasıl açarım? açarımdan kasıt hoparlör kısmı iç kısma nasıl girebilirim kırmadan.
  7. Yozgatlııı

Yardım Razer V2x Sağ taraftan ses gelmiyor.

arkadaşlar merhaba kulaklığım nadir olsada sağdan geliyor ama çok kısık oluyor, veya çok nadiren sağdan geliyor ama 1 saniye sürmeden kesilme yapıp geri gidiyor ama solda sıkıntı yok. sizce artık emekli olma vakti gelmiş mi? yoksa çözebilir miyim? 2. yılı dolacak.
  8. Yozgatlııı

Razer v2x ile Logitech g513 takası

Aktif kulaklığım Razer v2x ilana 1.5k yazdım. Aktif klavyem apex 3 tkl. Buda tkl sanırım alınır mı sizce switch ne bilmiyorum şuan ama 5 6k yazıyor 0 fiyatı.
  9. Yozgatlııı

Razer V2X vs Wraith sense iem, takas yapıyorum üste kaç tl alayım?

arkadaşlar bu takasta kaç tl alayım üste v2x benim 3 4 ay garanti kaldı kfg tam wraith ise sıfır. 1740333863 fps de sadece valo oynuyorum genelde hikayeli takılırım. 1740334535 up
  10. Yozgatlııı

Wraith sense iem ile takas yapacağım sizce iyi mi??

Benim kulaklık Razer blackshark v2x garanti 4 ay felan kaldı kutu fatura tam temiz ürün Bir kere kullanılmış wraith sense iem 900tl yazmış ilana Üstüne para almak için anlaşmayı düşündü her iki tarafta kaç tl alayım üste elden olacak V2x den mikrofon ve ses kasma olarak memnun değilim
  11. Yozgatlııı

Wireless kulaklık önerisi 2.5k

arkadaşlar sonunda blackshark v2x kulaklığımı 1.5k olmak üzere satıyorum, üstüne 1k daha koyacağım. bana bir param güvende ile alabileceğim birde sıfır alabileceğim kulaklık önerir misiniz? 1739974058 ve arkadaşlar v2x 1. yılını doldurdu sizce bu fiyattan vermem iyi mi?? elden vereceğim şehir içi.
  12. Yozgatlııı

3k bütçede kulaklık önerisi

V2x kulaklığımı 1500 gibi birşeyden satmayı planlıyorum bunu 3000tl ye tamamlayıp neler alabilirim? yakın zamanda herşeyi wireless yapmaya çalışıyorum wireless olması şart. sıfıra yakın 2. el de olabilir param güvende ile alabileceğim.
  13. Yozgatlııı

Öneri 2. el kulaklık önerisi 1400tl (yeni bütçe 2k)

2. el olacak param güvende ile, mikrofon ve ses kalitesi iyi olsun ve deri ped olmasın rahat olsun. bu seçeneklere v2x geliyor ama o harici şeyler istiyoruz. steelseries artictis 5 nasıldır 1k ya? yada ses kartı güzel mikrofonlu neler vardır başka?
  14. Yozgatlııı

Hayırlı sabahlar wireless kulaklık önerisi 4000Tl

Hayırlı sabahlar kulaklıktan hiç anlamam 4000tl bütçem var, ktfg tam ise 2. el olabilir param güvende ile alabilirim, kablolu illallah ettirdi artık :D ek olarak yazılımı, mikrofonu iyi olsun isterim, fps oyunu olarak oynadığım tek oyun valo oda nadiren, ses kasması iyi olmasına gerek yoksa...
  15. Yozgatlııı

Steelseries nova 3 alınır mı?

BlackShark v2X'imi 1850tl den satışa koydum üstüne 1k daha koyup steelseries nova3 alınır mı? kafada kuş gibi rahat olması gerekiyor performansı da iyi olsun yazılımı ses kartı felan olsun yeterli.
  16. Yozgatlııı

2.5k oyuncu kulaklık önerisi

blackshark v2X var onu 1.5k den satmayı planlıyorum kutu fatura garanti tam. üstüne 1k daha koyup ses kartlı yazılımlı hafif rahat uzun sürede sıkıntı çıkarmayacak bir kulaklık arıyorum. deri ped olmasın v2X gibi rahat ve hafif olsa iyi olur. 1737372029 ek olarak sorum kulaklık bu fiyattan gider...
  17. Yozgatlııı

Black shark v2X mikrofon sorunu ve ses kartı önerisi.

Hayırlı günler Gigabyte h610m h anakartım var ses kartı yeterli deniyordu ancak ben çift jack dönüştürücü ile kullanıyorum belkide bundan kaynaklı belkide kulaklık bozuk geldi bilmiyorum mikrofonu çok kötü ve ses seviyesi az ve bass yok. bazı arkadaşlar ugreen marka ses kartlarının işe...
  18. Yozgatlııı

Müzik için kulaklık önerisi

Arkadaşlar redmi buds 3 lite var dip ses sorunu var ve bazen bağlanmıyor. 800tl bütçem var müzik dinlemek için kulaklık arıyorum yazılım tarzı şey olursa iyi olur mikrofon ile işim yok hiphopu yaşatsın yeter :D Ek olarak kulak üstümü yoksa kulaklık içimi almalıyım?Okula gidip gelme olsun normal...
  19. Yozgatlııı

Müzik dinlemek için kulaklık önerisi

Hayırlı akşamlar,kafa dağıtmak için dışarda hergün 1 2 saat yürüyorum, ve müzik dinliyorum yürürken. ama eski kulaklığım redmi buds 3 lite kulak içi ve kötü performanstan dolayı değiştirmek istiyorum. bütçem 1k civarında arkadaşlar olursa çok iyi olur dediğim özellikleri aşağıya bırakıyorum...
  20. Yozgatlııı

Razer Black shark V2X rezalet mikrofon ve ses kalitesi.

bana babasının malı gibi forumda herkes önerdi aldım ses kartımda çok iyi. ama basslar olsun rezalet ses kasma rezalet rampage kullandım o bile daha iyi tek iyi yönü hafif olması kafaya oturması mikrofon zaten kırıp atıcam illallah ettirdi yani o kadar ürün arasından banamı denk geldi ayıplısı...
Geri