Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

Hangi JBL kulaklık daha iyi?

Merhabalar, 14 Şubat'ta kız arkadaşıma hediye etmek üzere kulak üstü kablosuz kaliteli bir kulaklık arıyorum, JBL düşündüm. En iyi modeli hangisi? Araştırdığım kadarıyla çoğunluk 520BT'yi öneriyor 5.3 bir özelliğe sahipmiş nedir bilmiyorum ancak.. Şarjı uzun süre dayanan, kablosuz, kulak üstü...
  2. ForgettaShow

H2002D veya H2002P kulaklık alınır mı?

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamenote-h2002d-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,929487807.html...
  3. ForgettaShow

800₺ bütçe kulaklık önerisi

800₺ bütçede kulaklık arıyoruz arkadaşıma kaliteli ses olsun yeter
  4. ForgettaShow

Gamepower Magnus V2 mikrofonu 3. günde bozuldu

İlk iki gün sıkıntısız çalışıyordu 3. gün sebepsiz yere arızalandı. Sesim az ve boğuk gidiyor bir de hışırtı var. Servise göndermedim çok bekleyeceğimi düşündüğüm için. Nasıl bir yol izlemeliyim? Neden arızalandı sebepsiz yere mikrofon benimle alakalı bir şey midir?
  5. ForgettaShow

Gamepower Magnus vs HP H120

Gamepower Magnus V2 mi alınmalı HP H120 mi? Arkadaşım alacak oyun için.
  6. ForgettaShow

Şokta satılan performax baltazar 7.1 alınır mı?

Şokta 7-13 tarihleri arasında Performax Baltazar 7.1 229₺'a satılıyor. Alınır mı? Bu fiyata Gamepower Magnus V2 almayı düşünüyordum ama bunu görünce kafam karıştı. Baltazar'ın en ucuz fiyatı 290₺ internette.
  7. ForgettaShow

Gamepower Magnus V2 alınır mı?

En ucuz Trendyol'da 194₺. Alınır mı? Yorumları iyi gibi. Bütçem 200, başka kulaklık öneriniz varsa değerlendiririm.
Geri