Arama sonuçları: *

1. rahmanezrik

Bluetooth problemi. Lütfen yardım edin.

Selamlar. Aylardır çözemediğim bir problem var. Gezmediğim forum, incelemediğim site kalmadı. Yine denedim yapamadım son çare buraya tekrar yazayım belki bilen birisine denk gelirim dedim. Elimde 2 adet Bluetooth cihazım var Bunlardan birisi Divoom Ditoo Bluetooth Hoparlör. Diğeri ise Apple...
  2. rahmanezrik

Rampage drop plus nasıl ?

Rampage drop plus kulaklık almayı düşünüyorum sizce nasıl ? Kullananların tecrübelerini aktarmalarını rica ediyorum...
  3. rahmanezrik

MİKROFONDA BAS SORUNU LÜTFEN YARDIM EDİN BIKTIM!!

Merhabalar. Plantronics RIG 500pro kulaklık kullanıyorum. Ekran kaydı vs aldığımda arkada aşırı rahatsız edici düzeyde bas sesi geliyor. Denemediğim yöntem bakmadığım site veya forum kalmadı. Lütfen yardımcı olun bıktım site site gezip bir şeyler denemekten.
  4. rahmanezrik

RADEON Relive Sesi Almıyor Yardım

Radeon relive ile ekran kaydı yapmak istediğimde kayıtta sesimi almıyor. Ayarlarından tüm mikrofonları tek tek denememe rağmen kayıt yapamıyorum. Kullandığım kulaklığın mikrofonunu denetim masası ses kısmından dinlediğimde ses alabiliyorum mikrofon sorunsuz çalışıyor fakat radeon relive a...
  5. rahmanezrik

PLANTRONICS MİKROFON UĞULTU SORUNU

Plantronics rig 500 pro kullanıyorum. Video kaydı falan yaptığımda mikrofonundan arkada bas varmış gibi dsvamlı bir uğultu geliyor. Ne yapabilirim ?
  6. rahmanezrik

PLANTRONICS RIG 500 PRO ALDIM ACİL YARDIM !!!

Konu başlığında belirttiğim marka ve model kulaklığı aldım görselini ekliyorum. 2. fotoğrafta kulaklığın girişinin yalnızca 1 jak üzerinden olduğunu fark ettim. Bilgisayarımda onu takabileceğim tek girişten hem kulaklık hem de mikrofon işlevi gören bir giriş yok. Bu kulaklığı bilgisayarda...
Top Bottom