Arama sonuçları: *

1. Subsek

Öneri 2000 lira bütçe ile alınabilecek kaliteli kulaklık önerisi.

2000 lira bütçem var bu parayı hakedek bi kulaklık almayı düşünüyorum sizlerdende tavsiyeler bekliyorum her öneriye açığım ama mikrofonun çıkması bi artı benim için.
  2. Subsek

Yardım HyperX Cloud 2 kulaklığın sesini yükseltince cızırtı sesi gelmesi

Hyperx cloud 2 kulaklığımın sesini müzik dinlerken 25 30 a geldiği zaman cızırtı sesi başlıyor kulaklığa ne olmuş olabilir yapabileceğim bişey varmı garantisi bitmiş durumda. bu arada dip ses yok kulaklıkta ayri bir ses geliyor ocağı açmaya çalıştığınızda tıtıtı diye bir ses gelir ya aynen öyle...
  3. Subsek

Beyler 500 550 lirası Dip ses sorunsuz kulaklık önerilerinizi alırım

Öncelikle selamun aleyküm geçen günlerde gamepower mihawk aldım dip ses sorunu olanlar vardı olmayan vardı ama malesef dip ses sorunlu geldi ve gerçektende sinir bozucu, bi hevesle sipariş verip böyle karşılaşmak bugün iadesini verdim ama bana kulaklık lazım bu fiyat bandında önerilerinize...
  4. Subsek

Öneri Beyler sizce hangi kulaklığı almalıyım.

Yaklaşık 500 liram var fiyatlar artmadan bir kulaklık almak istiyorum fiyat performans olarak sizce hangisini almalıyım önerileriniz varsa onada açığım. https://www.itopya.com/gamebooster-h8-ghost-shark-rainbow-rgb-titresimli-71-surround-siyah-gaming-kulaklik_u8048...
Geri