Arama sonuçları: *

1. Che_

Öneri Bluetooth Kulakiçi Kulaklık Önerisi

3 yıldan uzun süredir Oppo Enco Buds kullanıyordum çok iyi kulaklık hiç sorun yaşamadım ama üst üste çok fazla düşürdüm zamanında da üstünden at arabası geçmişti bağlantı sorunu yaşıyorum o yüzden yenisini alacam. 500 liraya almıştım oppoyu bass olarak çok iyiydi mikrofon pek iyi değildi...
  2. Che_

Yardım Ses Geliyor Görünüyor Ama Gelmiyor

Kulaklık Razer Barracuda X Haftalardır kendi hyper speed wireless dongle'ı ile kullanıyorum 1 saat önce de kullanıyordum. Az önce açtım ses gelmiyor kaç defa başka cihazda ve pcde denedim bluetooth ve dongle karışık. Bluetooth'ta sorun yok ama dongle ile ses gelmiyor. Herhangi bir ses açıkken...
  3. Che_

Yardım Oyunlara Girince Ses Bozulması

Sistem dün geldi tüm sürücüler güncel ve yüklü aygıt yöneticinde soru işareti yok. Kulaklık Razer Barracuda X Her zaman kullandığım gibi bluetooth şeklinde cs dışında mikrofon takmadan oynuyorum. Oyunlara girdiğim an sesler çok bozuk geliyor mikrofon açanların sesini duyabiliyorum. Bulduğum tek...
  4. Che_

Çözüldü✓ Yeni Kulaklık Aldım Nasıl Test Ederim?

Mediamarkt'tan Oppo Enco Buds aldım. Sanki sağdan cızırtı geliyor anlamadım bunu tek bir şarkıda yaşadım. Kulaklığı ne ile test edebilirim? Siz de dinler misiniz şarkıyı tamamen
Geri