Arama sonuçları: *

1. H

hs60 pro yazılım hatası sorunu

merhaba bir şey sorucaktım konu sahibinden özür dilerim ilk olarak bende hs60 pro varda yazılımın indirdiğimde kurarken hata veriyor hatanın tükçesi:hizmet "corsair LLA hizmeti" (corsair hizmeti) başlatılamadı. Sistem hizmetini başlatmak için yeterli ayrıcalıklara sahip olduğunuzu doğrulayın...
  2. H

Yardım Corsaır hs60 pro yazılım driver sorunu. Yazılım açılmıyor hata veriyor

Arkadaşlar hatanın Türkçesi: hizmet "corsair LLA hizmeti" (corsair hizmeti) başlatılamadı. Sistem hizmetini başlatmak için yeterli ayrıcalıklara sahip olduğunuzu doğrulayın. orjinali: Arkadaşlar internete yazdım bir şey çıkmadığı bilen varsa neden olduğunu yazarsa sevinirim birde siz baksanız...
  3. H

Yardım Hs60 pro driver sorunu bakar mısınız lütfen🙏

Sorunun çevirisi şöyle: hizmet "corsair LLA hizmeti" (corsair hizmeti) başlatılamadı. Sistem hizmetini başlatmak için yeterli ayrıcalıklara sahip olduğunuzu doğrulayın. aslı ise; Lütfen yardımcı olur musunuz bilenler önemli bişii olmasa yazmam lütfen arkadaşlar🙏
  4. H

Yardım hs60 pro yazılım sorunu

lütfen bakalım arkadaşlqar neden oluyor bu bilen yok mu?
  5. H

Yardım hs60 pro driver kurulumu hata veriyor

1612281282 @ArdaM 1612281754 bakar mısınız lütfenn 1612283691 acil bakar mısınız arkadaşlar neden oluyor bilen var mı
  6. H

Yardım Corsair HS60 Pro Mikrofon Çalışmama Sorunu

arkadaşlar hs60 pro aldım içinden jack dönüştürücü yerine ses kartı çıktı kulaklık zaten tek jack girişli onu ses kartına takıyorum ses kartınıda usb girişine takıyorum fakat mici algılamıyor ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olur musunuz🙏
  7. H

Yardım 460 TL ye Corsaır hs60 pro?

Arkadaşlar mediamarkt tan 460 TL'ye hs60 pro aldım sizce nasıl değer mi bu fiyata daha iyisi var mıdır
  8. H

Yardım hs60 pro 460 TL alınır mı

arkadaşlar 460 max bütçem var sizce drop plus vs hs60 pro veya herhangi bir kullaklık en iyisi hangisidir? 1611955457 bakar mısnız ?
  9. H

Yardım 1000 TL kulaklık+klavye+mouse set önerisi

arkadaşlar ben şöyle düşündüm ama sizinde fikrinizi almak isterim corsaır hs50 pro(450tl) monster pusat k3 pro logitech G203 sizin öneriniz varsa nelerdir? 1611781492 yardımcı olursanız sevinirim
  10. H

Yardım amazon güvenli midir

arkadaşlar amazondan sipariş vericemde kulaklık sizce güvenli midir?
  11. H

Yardım HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Surround vs HyperX Cloud Stinger Oyuncu Kulaklık vs corsaır hs50 pro

arkadaşlar sizce hangisi daha iyi olacaktır 1)HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Surround Gaming Kulaklık | ITOPYA 2)HyperX Cloud Stinger Oyuncu Kulaklık HX-HSCS-BK/NA Fiyatı (hepsiburada.com) 3)CORSAIR HS50 Pro Stereo Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Oyuncu Kulaklıkları (mediamarkt.com.tr)
  12. H

Yardım Comfort vs arctis1 hangisi daha iyi

Arctis 1 bimde 350 tl Comfort ise 250 tl civarlarinda Aralarinda 100 tlik fark varmi hangisi daha iyi
  13. H

Yardım Arctis 1 le drop plus arasinda cok fark varmi

Aralarinda cok fark varmi
  14. H

Arctis 1 vs drop plus

Bazi kisiler arctis 1 diyo bazilari sakin alma drop plus al diyo arada kaldim hangisini alayim arctis 1 350 tl drop plus 380tl
  15. H

Arctis 1'de 7.1 özelliği var mı?

7.1 varmi bu kulaklikta
  16. H

Müzik dinlemek için deep play alayimmi

Deep play vs mi airbuds hangisi daha iyi
Geri