Arama sonuçları: *

1. cicigus

Öneri Havit h2002 serisi nedir

7.1 1k tl bandında kulaklık bakıyorum ve havit h2002p yi uygun gördüm. Ama baktığımda h2002e h2002d gibi birden fazla model var. Farkları nelerdir?
  2. cicigus

Öneri Bt570 mi H30i mi yoksa başka bir şey mi

Bluetooth kulaklık alıcam. Bütçe max 2000. JBL bt570 ve Anker H30i arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz? 1743969872 Bildiğim kadarıyla H30i ızun pil ömrü ile öne çıkıyor ve bt570 dışarıya ses veriyor. ama doğru mu pek emin değilim.
  3. cicigus

Realme Buds Air 2 pil sorunu

uzunca bir süredir realme Buds Air 2 marka kulaklığı kullanıyorum ve oldukça memnunum. Ama son zamanlarda pil ömrü çok kısalmaya başladı. normalde 1 saati rahat şekilde geçen kulaklık şimdilerde max 30dk dayanıyor (özellikle sağ kulaklık) kutusunda temassızlık sorunu da yaşıyorum. nasıl çözerim?
  4. cicigus

Yardım Kulaklığımın bassında ve sağ sol dengesinde problem var

Kulaklığım Rampage Typhoon 7.1 . Şarkı dinlerken her bir bass darbesinde anlık cızırtı oluyor ve ayrıca kulaklığın kablosunun üzerinde bulundan ses tekerleğini full açınca ses sağa kayıyor. Windows sws ayarlarından dengeledim ama kulaklıktaki problem çözülmüş değil. Sorunun bir tür...
  5. cicigus

Yardım Bluetooth Kulaklık Önerisi

Genel günlük kullanım için bluetooth kulaklık arıyorum. ~4 senedir Realme Air buds 2 kullanıyordum artık eskidiği için yenisini alacağım. Bütçe 2000-2500 civarı. kulak içi kulak dışı fark etmez.
  6. cicigus

Yardım Bluetooth cihazına en son ne zaman bağlandığına nasıl bakılır?

Bluetooth kulaklığımı kaybettim. En son ne zaman hangi tarihte bağlandığımı bilirsem nerede kaybettiğimi daha kesin tayin edebilirim. Telefonum Oppo Reno 6. bu veriye ulaşmanın bir yolu var mı?
Geri