Arama sonuçları: *

1. AshenOne

Öneri Kablolu kulak içi kulaklık önerisi.

Selamlar herkese. Arkadaşlar kablosuz kulaklıklar beni rahatsız ettiği için kablolu kulaklık arayaşına girdim. Hem oyunlarda hemde şarkı dinlerken üzmeyecek bir kulaklık arıyorum. Bas ve tiz dengesi de güzel olmalı böyle patlayan tizler veya boğuk baslar istemiyorum. Bütçe: 2000-3000 TL. Tür...
  2. AshenOne

Yardım Discorda girdiğim zaman mikrofon otomatik kapanıyor

Arkadaşlar merhaba, Discord sesli sohbete bağlandığım zaman mikrofon açıksa otomatik kapanıyor, değilse açmaya çalışınca açılmıyor. Ayrıca kulaklığı kapatıp açmadan mikrofon bir türlü devreye girmiyor. Devreye girmesi için sesli sohbete bağlıyken kapatıp açmam ve mikrofonu devreye sokmam...
  3. AshenOne

Yardım Corsair HS80 Dip Ses

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar dilerim. Corsair HS80 wireless modelini satın aldım. Ürün elime dün(10.09.2022) ulaştı. Her yere baktım ama bu sorunla doğru düzgün karşılaşan olmamış. Kulaklık yüksek seste rahatsız edecek düzeyde dip ses yapıyor. Ne yaptıysam çözüm bulamadım. Yazılımı...
  4. AshenOne

Yardım Bu kulaklık bu fiyata değer mi?

Arkadaşlar merhaba. Kulaklık konusunda o kadar kararsızım ki dayanamayıp konu açtım. Kullandığım tek kulaklık oldu bu zamana kadar onu da beğenmedim zaten ve kulaklığın cidden çok önemli olduğunu farkettim. Gözüme şu ürün takıldı fiyatına değer mi değmez mi bilmiyorum. İndirimde 1700 tl...
  5. AshenOne

Kablosuz kulaküstü kulaklık modellerinden hangisi sizce? İndirimli fiyatlar olabilir!

Merhaba arkadaşlar. Kablosuz kulaklık almayı istiyorum ve bir türlü karar veremiyorum. Aklımda olan bazı modeller var. Bütçe attığım fiyatlar aralığında olabilir. Dandik kulaklık kullandıktan sonra farkettim ki kaliteli ses çok önemliymiş. Resmen algımı değiştirdi ve kulaklık para harcanması...
  6. AshenOne

Bluetooth 5.0 Adaptör Önerisi

Konuyu açan olmuş fakat tek bir üründen bahsedilmiş(TP-Link UB500). Ben de onu soracaktım ama gecikme olduğunu söylemişler. Telefon, hoparlör vs. bağlamak için usb bluetooth önerisi olan var mı arkadaşlar? Daha iyi bir seçenek varsa onu da önerebilirsiniz wifi+bluetooth şeklinde. Teşekkür...
  7. AshenOne

Çözüldü✓ Rahat ve kaliteli kulaklık tavsiyesi.

Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. Elimde James Donkey 720 kulaklık var yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. İndirimde diye almıştım. Ses kalitesinden basından memnunum ama kulaklık 1-2 saat kullandıktan sonra gerçekten rahatsız etmeye başlıyor. Ayrıca biraz ağır. Böyle ses kalitesi iyi...
Geri