Arama sonuçları: *

1. somoncum

Edifier G2 II Alınır mı 300TL ye ? Corsair Void Elite yerine güzel alınır gibi.

www.edifier.com/g2-ii https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-edifier-g2-ii-7-1-surround-usb-girisli-50mm-surucu-rgb-kulakustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1180195335.html Tasarımı, kullanım kolaylığı, malzeme kalitesi, mikrofon kalitesi gözüme takıldı. Sizce bu kulaklık arkadaşıma önereyim mi HS35...
  2. somoncum

Asus Rog Strix Delta S RGB ne kadar eder?

2 gün kullandım 8 Ağustos ta aldım hiç bir sorunu yok ses yüksekliğini beğenemedim, sadece ses berraklığı mükemmel ne kadara satayım 1560TL dan aldım 2 günlük model diye 1500 düşürmüştüm. Kulaklık + Stand + 155TL promosyon
  3. somoncum

Yardım Asus Rog Delta S RGB, HyperX Cloud 2 den daha az ses nasıl veriyor ?

Kulaklığı dün aldım direk hayal kırıklığına uğradım birde az parada değil bunun neresi 2000TL ediyor anlamadım gitti :(
  4. somoncum

HyperX Cloud 2 Kulaklığım sürücüsü yandı az ses geliyor. Yeni tavsiye kulaklık?

2 Yıldır aktif bir şekilde 7-24 kullanmaktayım ve garantisi bitti. Arada yüksek baslı müzikler ve filmler çok dinledim ses kalitesi çok güzel EQ ayarı yoktu fakat Asus Sonic Studio üzerinden çok rahat hallediyordum HyperX Cloud serisi seçeneği bulunduğundan tek tıkla EQ ayarını yapabiliyordum...
Top Bottom