Arama sonuçları: *

1. O

Kaliteli Y jak ayırıcı önerisi

Merhaba, IEM kulaklık aldım ama kullanmak için Y ayırıcıya ihtiyacım var. BlackShark V2X kulaklığımın ayırıcısını kullanıyorum ama IEM kulaklıkta sağ tarafta gel git yapan bir elektrik sesi oluyor. İki kulaklığımda da kullanmak amacıyla bir ayırıcı almak istiyorum. Anakartımın ses çipi güçlü, o...
  2. O

Oyunlar için Hz ve bit değeri yükseltmek mantıklı mı?

Anakartımın kulaklığa verebildiği en yüksek değer 192KHz - 32 Bit, mikrofon için 192KHz - 24bit. Ama çoğu güncel oyun ve uygulama maksimum 24bit - 48KHz kullanıyor. Norman insan kulağının aralığı zaten çoğu aralık değerini duyamadığını varsayarsak, bu değerlerin üstüne çıkmak sistemsel bir yük...
  3. O

Havit Gamenote Fuxi-H3 Alınır mı ?

Fiyatları iyi ucuz. Kendim için değil kız arkadaşım oyun dünyasına yeni giriyor. Laptop kullanıyor kendisi. Havitin aşağıdaki ürünlerini buldum. F/P olarak iyi gibi duruyorlar. Ama havit markasını hiç bilmiyorum. O fiyat bandında önerileriniz varsa bekliyorum...
  4. O

6.000 TL'ye kablosuz kulaklık önerisi

SteelSeries'in gg programını aktif kullanıyorum. Bu yüzden aklıma ilk SteelSeries geldi. Ama kulaklık fiyatı 6k. Bu seviyede bir iki model daha buldum farklı markalardan. Sizin önerilerinizi de bekliyorum...
  5. O

SteelSeries ve Razer kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba kablosuz model tercih edeceğim. Bazı modellerde batarya değişebiliyor diye biliyorum ama değişmesede olur. Sürekli şarj etmek istemiyorum ve gecikme mümkünse olmasın. Fiyat bandı çok çıkmazsa iyi olur.
  6. O

Razer kulaklık için kumaş ped nereden bulunur?

BlackShark V2 X kullanıyorum. Orijinal pedleri takılı ama yedek olarak artık kumaş bir ped almak istiyorum nereden bulabilirim?
  7. O

Haylou X1 2023 vs GT7

Daha önceden W1 kullanıyordum bozulduğu için yeni bir kulaklık arıyorum. GT7 ve X1 güzel gözüktü gözüme. X1 güzel gözüktü ama silikonlu değil o yüzden rahatsız edeceğini düşünüyorum. GT7 de güzel ama 8mm kullanıyor. X1 ise 12mm sürücü. GT7'ye biraz daha yakınım fikir olarak. Sizin de...
  8. O

HyperX DuoCast vs QuadCast

İki mikrofon arasında kaldım. Duo 24bit 96KHz ve 6mm kondenser kapsül. Quad 16bit 48KHz ve 14mm kondenser kapsül. Burada Duo biraz daha önde gibi ama fiyat farkı neredeyse yok. Sizce hangisini almalıyım? DuoCast: https://www.vatanbilgisayar.com/hyperx-duocast-rgb-mikrofon-siyah.html QuadCast ...
  9. O

2200TL Bütçe İle Mikrofon Önerir Misiniz?

Merhabalar, Discord ve Kayıt için kullanacağım, kayıt profesyonel olmayacak daha çok dublaj gibi düşünebiliriz. Fifine ve razer mini modelleri bu bütçe içinde ama sizinde fikirlerinizi almak isterim.
  10. O

Fifine vs Razer Seiren mini

Selamlar iyi sosyaller. İki marka arasında kaldım. Razer Seiren Mini'nin fiyatı bayağı uygun geldi ama kalitesini bilmiyorum. Fifine'in de K669, a6vb ve K670b modelleri var. Sizce hangisini almalıyım? Ses kalitesi nasıldır? Şu anda BlackShark V2 X kulaklık mikrofonu kullanıyorum. Linkler...
  11. O

Anakartın arkasındaki jack girişlerinden hangisini kullanmalıyım?

Merhaba anakartımı değiştirdim. Kulaklık ve Mic için yer belli ama aynı zamanda Logitech Z506 5.1 ses sistemim var. Bu sistemi normalde monitöre bağlayıp sesi oradan ver yapıyordum giriş olmadığı için. Ama şu an anakartın arkasında 5 tane giriş var. Boşta olanlar mavi, siyah ve turuncu olanlar...
  12. O

TWS Kulaklık önerisi

Aklımda sennheiser almak var ama o bütçeye çıkmadan da güzel bişiler varmı merak ediyorum. SH nin linki : https://www.sennheiser.com.tr/products/sennheiser-sport-true-wireless-kablosuz-kulak-i%CC%87ci-kulaklik
  13. O

Razer Blackshark V2 X vs SteelSeries Artic 1 vs Corsair Hs50 pro

İki kulaklık arasında kaldım İkiside güzel kulaklıklar, Razerın 7.1 ve mic kalitesi olsun çok hoşuma gitti. Harici micim var ama gerçekten o kadar iyise satmayı düşünüyorum. SS in kalitesi zaten tartışılmaz ama o da stero bir kulaklık ve 40mm sürücülere sahip, micinin çıkması ve deri pad...
  14. O

Asus tuf gaming h3 vs Corsair hs50 pro

İki kulaklık arasında kaldım. Aralarında fiyat farkı da var ve bazı konularda birbirlerinden üstünler. Misal h3 te aktifleştirilebilen gerçeğe çok yakın 7.1 olduğu söyleniyor çoğu yerde. hs50 pro da stero bir kulaklık ve mikrofonu çıkartılabiliyor ( kendi micim var ). Onun dışında ikiside güzel...
  15. O

300-400TL kulaklık önerisi

5 yıllık razer electra v2 kulaklığımla bu sabah vedalaştım. Mici olmasa da olur harici micim var. Önerilerinizi bekliyorum. 3 tane kendi bulduğum: https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-h3-kirmizi-71-surround-oyuncu-kulaklik_u9537...
  16. O

Mikrofon cızırtı sorunu

Mikrofonun her şeyi kurulu içinden gelen USB ses kartına takıp PC'ye bağladım ama arkada cızırtı var saçma bir şekilde bunu nasıl düzeltebilirim? DC'de yayında vs her yere arkada bir cızırtı var. Model: Lastvoice BM300.
Geri