Arama sonuçları: *

1. Chan

Yardım kulaklığın/pc'nin mikrofonu çalışmıyor

denetim masasından ses ayarlarına girdiğimde kayıt kısmına girdiğimde boş gözüküyor bunu nasıl düzelticem kulaklık ile alakalı bir durum değil 1630095087 sorunu düzelttim
  2. Chan

Yardım cod warzone bluetooth kulaklık çalışmıyor

haylou t15 kullanıyorum cod warzone oynarken ses gelmiyor yardım edin (oyunda ses ayarı yapmadım)
  3. Chan

Sony MDR-XB50AP alınır mı ?

her türlü oyun oynuyorum (özellikle valorant) coğu kişi önerdiği için sorayım dedim alınır mı ?
  4. Chan

JBL Quantum 50 alınır mı ?

https://www.teknosa.com/jbl-quantum-50-kulakici-gaming-kulaklik-p-125085208 kulaklığım bozuldu bende ucuz bir kulaklık almak istiyorum fiyatı uygun gibi gözüktü alınır mı ?
  5. Chan

Yardım hs60 sol taraftan ses gelmiyor

kulaklığın kablosu gerçekten inanılmaz kötüydü zaten ısırırken bir anda sol taraf çöp oldu düzeltmenin bir yolu var mı ? aslında onca kabloların gözüktüğü yer varken kapalı alanı ısırırken gitti ses düzelir diye düşünüyorum umut var mıdır ? yoksa F mi :(
  6. Chan

Yardım 300 TL kulak içi kulaklık önerisi

max bütçem 300 kablosuz olması önemli gece yatarken dinlemek için alıyorum yani küçük olursa mükemmel olur ses kalitesi güzel olursa iyi olur birde rap dinliyorum bass önemli ise o da iyi olursa sevinirim Philips TAUT102BK/00 Upbeat Kablosuz Bluetooth Kulaklık - Siyah | Trendyol şu kulaklığa...
  7. Chan

kablosuz kulaklık önerisi

ses kalitesi ve bassları güzel gece yatarak kullandığımda sorun yaratmayacak kablosuz kulak içi kulaklık önerisi istiyorum...
  8. Chan

jd720 parasına değer bir kulaklık mı ?

bu gece indirime girecek sizce alınır mı ? ilk defa görüyorum asus rog anımsattı bana .
  9. Chan

Wireless müzik/oyuncu kulaklığı önerisi

Arctis 1 tarzı oyun ve müzik icin kullanabilecegim mikrofonu kaliteli bir kulaklık var mi ? (Minecraft vs.) Suanda hs60 kullaniyorum* bütçe 900 tl civarı olabilir
  10. Chan

Hs60 satıp fury x almak ?

450 TL'ye satmak istiyorum aşırı güzel baktım hiç bir sorunu yok kulakligin sizce mantikli mi ?
  11. Chan

Hs60 satıp arctis 7 almak

1 yil sonra yapma hedefim sizce delilik mi ?
  12. Chan

Kablosuz kulak ici kulaklik önerisi

Butce 300 tl ama 310 tl gibi fiyatlarda olabilir. -Uzun olursa güzel olur (cok uzun degil) -beyaz olursa (ekstra) guzel olur -kulağımdan ziplarken bile düşmesin -ses kalitesi kötü olmasin (rap,yabanci vs. Dinliyorum)
  13. Chan

Hs60 hakkında ufak incelememsi

400 TL'ye itopyadan aldığım bir kulaklık suan 700 tl verilir mi ? Ne söyliyeyim ben olsam hyperx alırım ama abdullah abinin incelemesinde dedigi gibi (hs35 (alt modeli) ) dışarıda günlük kullanım amacıyla da alınabilir mikrofonu çıkarılıyor kulak padleri biraz terletiyor (hp mindframe soğutuculu...
Top Bottom