Arama sonuçları: *

1. Altın_Vizörlü_Adam

Logitech f710 alınır mı?

Merhabalar Logitech f710 sizce alınır mı? nasıl bir gamepad bide denizaltına bağlanılıyormu
  2. Altın_Vizörlü_Adam

ASETTO CORSA DRİFT NASIL ATILIR

bende snopy v5h var ve asetto corsada drift atmak istiyorum fakat atamıyorum (araba yerinde durmuyor) videolarda gordum adamlar klavyeyle bile drift atabiliyorlar ben nasıl atabilirim bir ayarı vs varmı veya mod
  3. Altın_Vizörlü_Adam

Aileyi direksiyon seti almaya ikna etmek

Herkese merhaba ben 2. El Logitech direksiyon seti almak istiyorum birikmiş paramda var ama ailem izin vermiyor nedeni: 1 sene sonra üniversite sınavına gireceğim paranı boş şeylere harcama derslerin iyi olmadığından sana özel hoca tutalım paranı ona biriktir diyorlar defalarca sordum her...
  4. Altın_Vizörlü_Adam

Direksiyon Setini Masaya Sabitleyemiyorum

Bende snopy v5h var ve vantuzları masama yapısmıyor (masa tırtıklı) sizce nasıl bişey yapabilirim
  5. Altın_Vizörlü_Adam

Direksiyon sabitleme aparatı

Merhaba bende Snopy V5H direksiyon seti var ve masam tırtıklı olduğu için vantuzlar masaya yapışmıyor ve bunun için bir aparat yaptırmayı düşünüyorum acaba bu aparat olur mu olursa da ne kadar sağlıklı sağa sola kayma yaparmi yardımı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler İnterneten bulduğum...
  6. Altın_Vizörlü_Adam

City Car driving h shifter sorunu

Merhaba dün ETS 2 için gamepad ile bir h shifter yapmıştım ve çalıştı fakat City Car Driving de bir türlü calistiramadim. Sizce bunun sorunu nedir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  7. Altın_Vizörlü_Adam

Snopy v5h forza horizon görmüyor

Merhabalar bende snopy v5h direksiyon var ve ben bu direksiyonu forza horizon 4 de kullanmak istiyorum fakat oyun bu direksiyonu algılamıyor diğer beamng drive fln sorunsuz çalışıyor fakat bu oyunda çalıştıramadım yardım edin lütfen
Top Bottom