Arama sonuçları: *

1. oraltay

Button box olarak kullanabilir miyim?

https://www.amazon.com.tr/Kablosuz-Taşınabilir-Cihazları-Bilgisayar-Notebook/dp/B09BMM8YB6/ref=pd_lpo_1?pd_rd_i=B09BMM8YB6&psc=1 Bu tarz bir ürün alsam ETS 2 ve Assetto Corsa'da button box olarak kullanabilir miyim? Daha önce deneyen birileri var mı acaba fikirlerinizi duymaktan memnuniyet...
  2. oraltay

G29 + Shifter Set Aldım Sizce Sorun var mı?

Ürünü Trendyol üzerinden sipariş vermiştim ve Şırnak/Silopiden gönderildi, ürün bugün teslim edildi. Şuan işte olduğum için kutuyu açamadım internette izlediğim kutu açılışı videolarında kutusu mavi ve siyah renkte oluyordu fakat bana gelen kutu bu şekilde sizce ürünün orijinal olması ile...
  3. oraltay

G29 Almak Mantıklı mı?

Öncelikle herkese günaydın iyi günler arkadaşlar, daha önce hiç bu tarz bir konsol kullanmadım hep orada burada izlediklerimle biliyorum, işim dolayısıyla akşamları maksimum 2 3 saat pc'de vakit geçirebiliyorum genel ve ağırlıklı olarak araba yarışı ve simülasyon oyunlarını daha çok seviyorum...
  4. oraltay

PC için Gamepad Önerisi

Kablosuz PC için kullanabileceğim Gamepad arıyorum bildiğiniz veya kullandığınız tavsiye edebileceğiniz ürünler varsa fikirlerinizi almaktan memnuniyet duyarım. Bütçe sorunu yok ama F\P ürünleri de severim :)
Geri