Arama sonuçları: *

1. Sirius Blackw

Gamepad için dönüştürücü

Bodrumda bu gamepadlerden var 2 tane yakında arayıp çıkartacağım bunu pc ye usb ile bağlamak istiyorum nasıl bir dönüştürücü almalıyım bu girişin ismi nedir?
  2. Sirius Blackw

600 TL gamepad öneri

Hali hazırda 360 controller kullanıyorum bir tane daha alacağım ne alabilirim?Dualsenseler çok hoşuma gidiyor çakmalarından alsam elimde kalır diye korkuyorum.Öneri bekliyorum.
  3. Sirius Blackw

Replika 360 kolu Rs-Ls tuşu çalışmıyor

aylardır kullanıyorum hiç bir sorunu yok fakat ls ve rs tuşlarını kullanamıyorum.Bastığımda bir şey olmuyor replika olmasıyla mı alakalı acaba?Analoga tıklıyorum düğme hissiyatı veriyor ama tepki yok.
  4. Sirius Blackw

Xbox 9. Nesil gamepad yanına ne lazım?

9. Nesil alacağım ama șarj falan da lazım galiba nasıl șarj edeceğim?Kablolu kullansam șarj gerekir mi yine de?
  5. Sirius Blackw

Switch pro controller nasıl șarj edilir?

Alacağım yarın bir tane de nasıl șarj ediyoruz ve kablolu kullansam olur mu?
  6. Sirius Blackw

Çakma Ds4 alınır mı?

Soru bașlıkta beyler kablosuz da sorun olur mu?Ds3 ile yașadığım tecrübeyi bilen vardır belki. steam yapılandırıyor Ds4 ü sorun olur mu?
  7. Sirius Blackw

Bu gamepad alınır mı?

Warzone oynamak için alacağım elimde 360 controller var bu daha mı iyi yoksa 360 yeterli mi?Bir de xinput desteği var mı? https://ty.gl/ahag9bc7sk
  8. Sirius Blackw

360 controller LS tuşu

360 gamepad var bende oyunda mesela Ls tuşuna bas diyor youtube dan bakıyorum sol analoğa düğme gibi basıyor ama one koluyla.360 controller da böyle bir şey var mı ben bastığımda bir şey olmuyor çünkü illa tuş ataması mı yapmam lazım?
  9. Sirius Blackw

Öneri Dualshock 3 almayın aldırtmayın

Hiç orjinalini kullanmadım ama en azından replikasını almayın aldırtmayın.Sorun bende mi bilmiyorum benim kas kafam çalışmıyor olabilir ama bu kol da çalışmıyor ona eminim.3 günden beri Scp driver scp toolkit denemediğim uygulama kalmadı ne steam ne de x360 ce de görmüyor kolu Neyi yanlış...
  10. Sirius Blackw

Yardım Dualshock 3 kullanma

Çiçeksepetinden Elvitadan Dualshock 3 aldım bugun geldi kutusunda.Kutunun içinde Herhangi bir kablo gelmedi bağlamak için sadece kol var.Ben bunu nasıl kullanacağım? 1688478616 Dolandırıldıysam üzülürüm.
Geri