Arama sonuçları: *

1. Savaş Satış

Logitech DFGT kalibre edilmiyor

Merhaba, dün Logitech DFGT direksiyon seti aldım ve dünden beri düzeltmeye çalıştığım bir sorun var. Direksiyon başka bir Windows hesabında doğru düzgün çalışıyor ama kendi hesabıma geçtiğimde ise farklı çalışıyor. Driveri silip yükledim, USB portu değiştirdim hala olmadı. Bilgisayarım Windows...
  2. Savaş Satış

Yardım V900S Assetto Corsa Sorun!

Merhaba.Bugün V900S aldım ve denemeye başladım.Ets 2 de hiç sorun çıkartmadı ama Assettoya gelince bi sorun ile karşılaştım.Direksiyon tam ortadayken oyunda biraz sağa dönmüş gözüküyordu.Ne yaptıysam çözemedim nasıl çözerim?
  3. Savaş Satış

Forza Horizon 4 İçin Rampage V900-S Mi Logitech DFGT Mi

Merhabalar.Ben Forza Horizon 4 İçin Direksiyon Almak İstiyorum.Ama İki Direksiyon Arasında Kaldım. Logitech Dfgt:Çok Ses Çıkarıyor,Sıralı Vites,900 Derece,İstediğim Tuş Dizilimi,Kesik Kesik Dönme Sorunu Yok.Ama Vitesli Olması Benim İçin Daha İyi.Sesli Olması Benim İçin Daha Kötü. Rampage...
  4. Savaş Satış

Thrustmaster T150’Mi Logitech G29’Mu ?

Merhaba.Ben 2 Direksiyon Arasında Kaldım.Pahalı Felan Umrumda Değil.İlk Logitech İle Başlayalım.Logitech’De Dişli Olduğu İçin Direksiyon Ortadayken Titreşim Vermiyor Be Bir Yere Çarptığında Takur Tukur Ses Çıkartıyor.Ama G29 Daha Güzel Duruyor Ama Drivere Gelirsek,Sadece Derece Ve Sertliği...
  5. Savaş Satış

Logitech G25 Ne Kadar Sesli

Merhaba Artık Bu 3. Oldu.Logitech G25 Almayı Düşündüğüm İçin Ne Kadar Ses Çıkardığını Özelliklerini Merak Ettim.Sahibinden de 1.100 TL 1.300 TL'ye Satılıyor.Ve G25 Kullanan Varsa Kötü Özellikleri Nedir Ne Kadar Ses Çıkarıyor Yazsın.Ve Ucuz Bir Sorunsuz Vitesli G25 Bulurmusunuz.Veya Alıpta...
  6. Savaş Satış

Logitech G25 Ne Kasar Sesli

Merhaba.Logitech G25 Almayı Düşündüğüm İçin Ne Kadar Ses Çıkardığını Özelliklerini Merak Ettim.Sahibinden de 1.100 Tl 1.300 TL'ye Satılıyor.Ve G25 Kullanan Varsa Kötü Özellikleri Nedir Ne Kadar Ses Çıkarıyor Yazsın.Ve Ucuz Bir Sorunsuz Vitesli G25 Bulurmusunuz.Veya Alıpta Kullanmayan Varsa...
  7. Savaş Satış

Direksiyonum Bozuldu Geriye Pedallarım Kaldı

İlk Önce Herkese Mutlu Yıllar.2 Sene Önce Bir Direksiyon Seti Almıştım.Ama Bozuldu.Ve Sadece Pedallar Kaldı.Ve Pedalları Kullanmak İstedim Şu Uyarıyı Verdi.USB ALGILANMADI Yazıyordu.Pedalları Oyunlarda Oynayabilmek İçin Ne Yapmalıyım Lütfen Yardım Edin?
  8. Savaş Satış

Direksiyon’um Bozuldu Pedallar Kaldı

İlk Önce Herkese Mutlu Yıllar.2 Sene Önce Bir Direksiyon Seti Almıştım.Ama Bozuldu.Ve Sadece Pedallar Kaldı.Ve Pedalları Kullanmak İstedim Şu Uyarıyı Verdi.USB ALGILANMADI Yazıyordu.Pedalları Oyunlarda Oynayabilmek İçin Ne Yapmalıyım?
  9. Savaş Satış

Logitech G29 Alırsam Bozulma İhtimali Kaç?

Merhaba.Geçen Günlerde Thrustmaster T300’mü Logitech G29’mu Diye Bir Konu Açtım.Ve G29 İle T300’ün Sorun Çıkartma vb. İhtimali Kaç?
  10. Savaş Satış

Thrustmaster T300’Mü Logitech G29’Mu

Merhabalar.Dayım Almanya’ya Gideceği İçin Bana Direksiyon Alacak.Ama 2 Direksiyon Arasında Kaldım.G29’da Direksiyon Düzken Titreşim Vermiyor Ama Görüntüsü Çok Güzel.Ama Dişli Sistemi Yüzünden Ses Çıkarıyor.G29 Vites Alacağım 6 Vites.T300’de Kayışlı Sistem Ama G29’da Dediğim Gibi Düzken Titreşim...
  11. Savaş Satış

Logitech G29’mu Thrustmaster T300’mü

Merhabalar.Dayım Almanya’ya Gideceği İçin Bana Direksiyon Alacak.Ama 2 Direksiyon Arasında Kaldım.G29’da Direksiyon Düzken Titreşim Vermiyor Ama Görüntüsü Çok Güzel.Ama Dişli Sistemi Yüzünden Ses Çıkarıyor.T300’de Kayışlı Sistem Ama G29’da Dediğim Gibi Düzken Titreşim Vermiyor.Ama T300’dr...
  12. Savaş Satış

Ps4’mü Logitech G29 Mu?

Merhaba.Dayım Almanya’ya Taşınacağı İçin Bana bir şey Gönderecek.Ama Playstation 4’mü Yoksa Logitech G29’mü Alsam Diye Bir Soru Var.Ps4 Alırsam Ne Oynayacağımı Bilmiyorum Ve Futbol vb. Sevmiyorum.Hangisini Almalıyım
  13. Savaş Satış

Logitech G923 Thrustmaster T150

Merhaba.Dayım Almanya’ya Taşınacağı İçin Bana Direksiyon Seti Gönderecek.Ama 2 Direksiyon Arasında Kaldım.Thrustmaster T150’Mi,Logitech G923’mü.
  14. Savaş Satış

Logitech g923 driver

Dayım Almanya’ya taşınacağı için bana oradan Logitech g923 gönderecek.Ama Logitech’in driveri bunda çalışırmı
  15. Savaş Satış

Logitech Dfgt’mi Rampage V900-S’mi

Merhaba ben direksiyon seti almaya karar verdim.Rampage V900-S almayı düşünüyorum.İkiside 900 derece.Logitech Dfgt Çok ses çıkartıyor çok tuş var Force FeedBack özelliği var.Ama F1 Kulakçıklar küçük.Ama kesik kesik dönmüyor.Rampage V900-S ise.az ses çıkartıyor.Pedalları çok ses çıkartıyor.Ama...
Geri