Arama sonuçları: *

1. Zultia

Hepsi Burada Xbox Game Pad Orjinalmi

Uzun Zamandır Bekliyordum sonunda HepsiBurada Yetkili Satıcıya Xbox GamePad Geldi Bi arkadaşıma Yurt Disından Kupon aldirip Üstünü Ben Tamamlayarak alıcam o yüzden burdan almam gerek ama önce size sormak istedim bu kollar kesin orjinal midir çünki konsolplus felan yazıyor ve garantisi felan...
  2. Zultia

Game pad alcam yardım edın

uzun zamadnır hepsı buradaya bekledığım xbox gamepad hepsıburada yetkılı satıcısına gelmış sevınme nedenım yurt dısından bı arkadasım bana hepsıburada kuponu alabilir bu sayede gamepadı ucuza alabılırım acaba paypal ıle hepsıburada kuponu nerden alabılırım normalde g2a dan alıyodum ama 40 dolara...
  3. Zultia

Msu Gc20 V2 alınır mı?

Bir Arkadasim HepsiBurada Kuponu aldı Onunla Üstüne Para ekleyip Gamepad alıcam ama Sadece Hepsiburadanin Kendi Sattigi Urunlerde Gecerli Orda Butceme Uygun Duzgun Modeller Arasinda Msi gc20 Modeli Var Sizce Alınır mı? Monster Pusat Clutch Yada Xboxb 9.nesil Istiyordum Ama Malesef Yok Veya Yakin...
  4. Zultia

monster pusat clutch alınır mı?

merhabalar bu hafta gamepad almak sıtıyorum once f710 alcaktım ama tasarımını begenmedım o yuzden artık eskı denmesı nedenıyle baska modeller arastırdım karsıma monster pusat clutch ve gc30 cıktı acıkcası clutch almak ıstıyorum cunı 2. yuzde 50 ındırımlı yanı 2 taneyı 1500 e alıp bazen arkadasla...
Top Bottom