Arama sonuçları: *

1. Çatlı Reis

PC için gamepad önerisi

Xbox 9. nesil bir kola sahibim. 2 buçuk senedir sorunsuzdu ama bu aralar sol Joystick'te drift problemi başladığı için yeni bir gamepad almaya karar verdim. Hikâyeli oyunlar için güzel hissettiren, tuş hisleri güzel olan, drift problemi olmayan gamepad önerisi bekliyorum...
  2. Çatlı Reis

Bu gamepad alınır mı?

https://share.google/mdedz8vWryrF49uxy Fiyatı 6k'dan düşmüş görünüyor. Beymen üzerinden gamepad almak mantıklı mıdır? Dualsense için güvenilir bir satıcı önerisi olan var mı?
  3. Çatlı Reis

2000-2500TL gamepad önerisi bekliyorum.

Bütçem bu daha fazla üstüne çıkmayı pek düşünmüyorum sadece taksit imkanı varsa çıkabilirim. Oyunlarda teknolojiyi hissettiren, tetik sistemleri güzel çalışan bir gamepad arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Elimde bir tane Xbox 9.nesil gamepad var ama artık sıkmaya başladı.
  4. Çatlı Reis

Trust Gxt 590 Gamepad alınır mı?

Gamepad almayı düşünüyorum logitech f710 ile bu gamepad arasında kaldım. Forza, Fifa ve hikayeli oyunlarda hangi gamepad daha uygun? Hangisini almalıyım? GXT 590 fiyat : 720TL Logitech f710 : 800TL
  5. Çatlı Reis

Logitech f710 vs GXT 590

Bu iki gamepad arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz? Güncel Fiyatları: Logitech 800TL- GXT 590 720TL
Geri