Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

Yardım Xbox Kontrolcümün Bluetooth Bağlantısı Kopuyor

9. Nesil kontrolcüm var ama sürekli bağlantısı kesiliyor. Bunun yerine dualsense almak mantıklı mı?
  2. Eren Güven

Çözüldü✓ Pc İçin Kablosuz Kontrolcü Tavsiyesi

Ori tarzı 2D oyunları pc de oynamak için kablosuz bi kontrolcüye ihtiyacım var. Ergonomik olması önemli. Dualsense alsam pc de kullanabilir miyim bilmiyorum. Veya onun yerine başka bi kontrolcü de önerebilirsiniz. Bütçe max 2.5/3k
  3. Eren Güven

Çözüldü✓ THRUST MASTER T300rs GT aldım ho. Go.?

Arkadaşlar klavye ile üstün sürüş yeteneklerimi tam sergileyemediğimden t300rs GT aldım az önce. Sf1000 wheel ile beraber aldım. Sizce o fiyat bandında daha iyi bi şey var mıydı? Baya araştırdım ama bulamadım fantec ve moza sanırım daha iyi ama fiyatları uçuk. Sizce ho mu yoksa go mu?
  4. Eren Güven

F1 Direksiyon Seti Hakkında

Arkadaşlar F1 oyunları için güzel bir direksiyon setine ihtiyacım var. https://www.hepsiburada.com/thrustmaster-formula-wheel-add-on-ferrari-sf1000-edition-direksiyon-pm-HBC00002OQIPQ ilki bu model ama çok pahalı...
  5. Eren Güven

g29+shifter+koltuk için yardıma ihtiyacım var

Agalar yıl sonuna doğru eğer evde müsait oda ayarlayabilirsem ETS 2 ve forza tarzı oyunlar için güzel bir setup yapmayı düşünüyorum. Set olarak Logitech g29 düşünüyorum ancak shifter i özelleştirerek şöyle bir şey...
Geri