Arama sonuçları: *

1. C

Xbox 9.nesil l1 bozuldu

selamlar 9.nesil kolum var l1 tuşlu bazen algılamıyor r1 normal sesi falan ama l1 gittid 1 2 kere düzeldi sesi ama tekrar bozuldu bunu kimler yapar bulundugum yerde playstiaton oyun salonu haric yapan kimse yoksa ben yapayım dedim arkadaı vida yerleri farklı
  2. C

Big won gale hall xbox bağlanmıyor

selamlar xbox var fc 26 oynuyoum ama 9. nesil kolu y tuşuna az bastıgım zaman algılamıyor biraz bastırmak gerkiyor pek performanslı deıl o yüzdende bendede 09 sayılacak big won gale hall var ama xboxa kablou kablosuz bağlayamadım ısıklar yesıl falan oluyor ama çalışmıyor pcde sorunsuz çalışan...
  3. C

3 bin tl direksyon seti önerisi

selamlar 3 4 bine direksyon seti arıyorum 2.el alacagım beklendım arada ets falan oynadıgımda tatmin etmesi bende QuickShot Ferrari GT Driving Wheel var ama çok eski oldugu ıcın çalışırmı bilmiyoprum bide 180 derece oldugu için kullanmıyorum
  4. C

Big won gamepad çalışmıyor

big won gale hall combo var ama ışıkları kırmızı yanıp sönyür jarjı var usbsdie bağlı ne yapmam lazım
  5. C

Big won gamepad çalışmıyor

selamlar big won gale hall var ama ışıkları kırmızı yanıp sönüyor çalışmıyor jarjada taktım aynı arkaylada uğrastım aynı nasıl çözecem
  6. C

BIGBIG WON Gale driver

BIGBIG WON Gale Hall Oyun Kolu driver nerden indirebiliirm bunun
  7. C

Big won gamepad çok küçük

selamlar bu gamepadı aldım ama küçük geldi ve arkasındakı tuşlarda rahatsız ediyor biraz shooter 3 bundan büyükmü bunu iade etsem ne alabilirim
  8. C

Shooter 3 vs BIGBIG WON Gale Hall

Selamlar şu 2'sinden 1'ini almak istiyorum İyzico ve Parolapara'dan alacağım sizce hangisi ve ne kadar düşer sizce fiyatı. Shooter 3 vs BIGBIG WON Gale Hall
  9. C

Gamepad önerisi pc içinn

selamlar ıyzıco ve parola para hesabım yok onları kullanım gamepad almak istiyorum ne alabilirim
  10. C

Gamedad önerisi pc için

genelikle fc 25 oynuyorum fazla fiyat yüksel olmayacak şekilde önerileriniz bekliyorum bütçem 1000 civarlar 1500 e falan çıkabilirim tabi fiyata değecek bişey olursa temu falanda olur
  11. C

8 bitdo c büyükmü ele küçük gelirmi

selamalr gamepad alacaıgm 8 bitdoda kar kıldım bütçe 2 k elim biraz büyük galiba tam bilmiyorum ama aula f75 in yarısını kaplıyor düz koysam yan koysamda bayagı kaplıyor taşıyor bile sizce bana küçük gelirmi o gamepad dualshock 4 de rahatım küçük gelirse baika oneri varmıdır
  12. C

SHOOTER 3 VS 8 BİTDO

gamedpad arıyorum fıyatına değicek bir şey arıyorum 1000 2000 arası neler var ucuz ve ıyı olması daha iyi benim iöin fc 25 oynarım genelikle arada hikaye şu ikisi arasındayım bide hangisi bunlardan...
  13. C

Hangi gamepad daha iyi

gamepad alacagım ama bütçem şuan 1500 daha az fıyata daha iyisi varsa olur ama bi yanımda almışken kaliteli al 3 4 sene kullan diyor sizce ne yapmalıyım düşük fiyatmı almalıyım yoksa yuksek yuksed dedıysem max 2300 2400 şu modelleri begendim xbox . nesıl alırsam 2 .el olur muhtemelen 0 ları...
  14. C

FC 25 İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

Selamlar fc 25 alacagım o yuzden gamepad arıyorum güzel bende ps 4 çakma var ama analogları gitti artık god of war falanda oynuyorum arada bütçe 1500 daha ucuza güzel bir şey olursada olur 2 . elde olur
  15. C

1300 tl gamepad önerisi

selamlar gamepad arıyorum fıfa god of war falan için temuda x 15 vardı stokta bitmiş başka önerilerniz varsa beklıorum
  16. C

Güzel gamepad önerisi

selamlar bütçem 1000 gamepad arıyorum varmıdır fc 25 için eğer 1000 TL'ye güzel yok derseninz dualsense 5 veya xboxda fiyatlarınada çıkabilirim
  17. C

Gamepad onerısıiiiii

selamlar bütçem 1000 gamepad arıyorum varmıdır fc 25 için eğer 1000 TL'ye güzel yok derseninz dualsense 5 veya xboxda alabilirim
  18. C

Gamepad önerisiiiiii

selamlar gamepad arıyorum temudanda alabilirim bütçe 700 1000 arası az daha çıkabilirim gamepade göre
  19. C

Direksyon seti kablosu varmı

Arkadaşlar iyi sosyaller direksiyon seti aldım adam bana PC uyumlu dedi ama kabloları bu şekilde benim hangi kabloyu almam lazım bilgisayara bağlamak için kablosu ne kadardır ya da var mı kablosu.
  20. C

GAMEPAD joyistck ÖNERİSİ

Merhaba. Joyistick alacagım kablosuz alacagım ve cakma olması cok onemlı değil. Cunku orjlar cok pahalı sizce 3'ünden hangisi bilgisayardan oynayacağım. sol analogun top olması lazım bütçe sıkıntı değil ama cokda buyuk paralar vermek ıstemıyorum 500 lırada versem 1 2 sene gotursun yeter cakmalar...
Geri