Arama sonuçları: *

1. mifdal

Xbox 9.nesil değiştirilmeli mi?

Elimde xbox 9.nesil var ama 9.nesillerde drift sorunu olduğu için bir gün olur da drift olursa diye korkuyorum sizce değiştirmeli miyim?
  2. mifdal

Xbox 9.nesil satılıp dualsense alınır mı?

Arkadaşlar sizce 9.nesili satılıp dualsense alınır mı?sonra tmr joystick taktırmak mantıklı mı?Yoksa 3.parti bir kol mu?
  3. mifdal

Xbox 9.nesil gerçekten kötü mü?

Arkadaşlar bu ve diğer forumlarda bulunan bazı arkadaşlar ve yabancı forumlarda gördüklerime göre şey diyorlar konsol kumandası çöptür pc için ibareleri kullanıyorlar ve evet xboxtan daha iyileri var ama rastgele denk gelen her gamepad xboxtan daha iyi olarak adlandırılıyor birkaç ay öncesine...
  4. mifdal

Xbox 9.nesil satılıp cyclone 2 alınır mı?

Xbox 9.nesil satılıp cyclone 2 alınır mı?
  5. mifdal

Pc için dualsense mi 9.nesil xbox gamepad

Xbox direk destekli biliyorum her oyunun dualsense desteklemediğini de biliyorum xbox bu konuda daha iyi de olsa dualsense kullanması pc de zor mu program olarak adaptive trigger haptic feedback fln ne kadar oyunda çalışıyor xbox ın artıları sizce nelerdir ergonomi olabilir belki daha önce hep...
  6. mifdal

F710 alıcı çalışmıyor

Pc nin usb portu çalışıyor ama gamepadi görmüyor sürücü değil çünkü hata da vermiyor direk tepki vermiyor ne yapmalıyım garantiye mi göndermem lazım
  7. mifdal

f710 lb tuşu çok hassas

rb tuşuna basıyorum o normal ama lb çok yumuşak gibi biraz yumuşamış bu bir sorun mudur ve sorunsa nasıl çözülür
  8. mifdal

Logitech G29 mu Logitech DFGT+Xbox Series S mi?

Merhaba sizce g29 mu?dfgt+series s mi?
  9. mifdal

Merhaba ikinci el ucuz direksiyon seti alınır mı?

Merhaba ucuza ikinci el direksiyon setleri görüyorim sorunsuzdur diyor sizce alınır mı mesela g29 5700 ikinci el alınır mı
  10. mifdal

Bu gamepad fiyatı gerçek mi?

Bu gamepad fiyatı gerçek mi?Sizce alınır mı?https://www.amazon.in/Xbox-Wireless-Controller-Robot-White/dp/B08K3GW17S/ref=mp_s_a_1_20?crid=1HQ9RI442OMZL&keywords=controller&qid=1687768580&sprefix=controller%2Caps%2C307&sr=8-20
  11. mifdal

Öneri Merhaba sizce hangi gamepad daha iyidir?

Lütfen gamepad önerebilir misiniz?
Geri