Arama sonuçları: *

1. H

Yardım THH aldığım gamepad de aleyhime karar verdi, nasıl itiraz ederim?

Gençler selam. THH üzerinden d&r dan almış bulunduğum gamepad için başvuruda bulundum. Aylardır süren süreç bitti ama reddedilmiş. 15 gün itiraz sürem var denildi, nasıl ve nereden itiraz ediyoruz buna?
  2. H

Yardım Aldığım Gamepad için Tüketici Hakem Heyetine Başvurdum:

gençler selam. Bir süre önce buradan da belirtmiştim durumu, fikir istemiştim. D&R'dan aldığım gamepad outlet/ikinci el olduğundan şüpheliydim. Kutusu çok hasarlıydı, ve buna sıfır parası ödedim. Wp hattına durumu belirttim, kod verdi iade etmem için. Ama internet üzerinden alındığı için benim...
  3. H

Yardım VR Gözlükler için servis var mı?

Gençler selam. VR set almak uzun süredir aklımda, lakin tek bir soru kafamı kurcalıyor: VR setin arıza durumunda götürebileceğim, işinin ehli bir servisi/tamircisi var mı? Malum bizim ülkede aşırı yaygın bir alet değil.
  4. H

Yardım D&R aldığım gamepad'i geri istiyor.

Gençler selam. Bir süre önce forumda da açmıştım konusunu. D&R'dan aldığım gamepad, kullanılmış/outlet ürün geldi diye. WP hattından iletişime geçip, kargo kodu almıştım. Fakat ürünü internet üzerinden aldığım için, internetten iade işlemi başlatmamı istediler ve geri gönderdiler İŞLEM YAPMADAN...
  5. H

Çözüldü✓ Gamepad'de ölü bölge vb test nasıl yaparım?

Gençler selam. İtopya'nın indiriminde xbox controller sipariş verdim. Forumda da bazı arkadaşların ölü bölge vs bissürü test yaptığını gördüm. Daha önceden D&R dan aldığım xbox kol vardı, lakin sıfır parası ödeyip, outlet ürün gönderdikleri için, thh ye başvurdum. Onu iade etmeyi planlıyorum...
  6. H

Öneri XBOX Controller 9. nesil D&R'da 25K'ya satışta (sadece gamepad)

A ha link bu: https://www.dr.com.tr/oyun-konsol/microsoft-xbox-controller-merlin-gen9/oyun-konsollari/playstation-4/urunno=0001895309001 a ha da görsel bu, olur da düzeltirlerse diye.
  7. H

Çözüldü✓ MSI vs. 9.nesil Xbox controller

9.nesil xbox ın kalitesini elbette ki biliyorum. Asıl sorum şu; MSI kontroller alınır mı? Yarı fiyatına ve MSI üzecek bir firma değil. Kullanan arkadaşlar varsa, MSI'da titreşim nasıl? Şimdiden teşekkürler...
  8. H

Çözüldü✓ Direksiyon seti önerisi

Gençler selam, direksiyon seti öneriniz var mı uygun fiyatlı? 360 derece direksiyon, vites ve 3 pedallı gerçekçilerinden arıyorum. Rampage e başarılı diyorlar.
Top Bottom